EVO KO JE MLADIĆ IZREŠETAN U SAČEKUŠI ISPRED KUĆE: Nemanja P. (25) pokušao da umakne napadaču, ali je pogođen s 3 metka

Nemanja P. (25) teško je ranjen jutros ispred kuće na Banovom brdu u Beogradu.

Na njega je pucano iz automobila u pokretu i pogođen je sa tri hica: Mladić je  ranjen u stomak, kuk i nogu i bio je svestan i komunikativan kada je došla Hitna pomoć, ali nije hteo da sarađuje sa policijom. Odmah je prevezen na odeljenje reanimacije.

Policija je odmah započela istragu incidenta i dve policijske patrole u kraju tragaju za automobilom kojim je napadač pobegao i proveravaju se sve osobe koje liče na napadača. Prema prvim saznanjima, napadač je nosio kačket i nije bio maskiran, a pobegao je automobilom “pežo”

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Upucani mladić inače ima dosije za nasilničko ponašanje, a dovodio se, navodno, i u vezu sa trgovinom narkoticima. Zbog istih dela, prema tvrdnjama policije, privođen je i njegov stariji brat, ali i otac. Majka mu je umrla pre nekoliko godina. 

Nemanja je kada je izašao da baci đubre ugledao napadača i počeo da beži zato je upucan na dva različita mesta. Policija ispituje njegove i kontakte njegovog brata jer postoji mogućnost da je zbog njega upucan.

Nemanja P. inače neće da sarađuje sa policijom, i nije hteo ni da razgovara sa njima. Veći broj kamera snimilo napad. Forenzičari su na licu mesta, a biće preuzeti snimci bezbednosnih kamera iz okoline.

Kurir.rs/Ingormer/Novosti