ČEDO JE NAJZGODNIJI POLITIČAR, A TEK DA VIDITE NJEGOVU KĆERKU: Pogledajte ove crte lica, PRESLIKANI SU!

Djeca srbijanskog političara Čedomira Jovanovića, također, imaju neobičnija imena: sin Mihajlo Lajf, a kćerke Jana Hart, Zora Fejt i Anđelija Fej.

Čedomir Jovanović očito ima razloga da bude ponosan na svoju najstariju kćerku

Naš poznati političar Čedomir Jovanović na političkoj sceni je skoro tri decenije, a za to vreme se oženio Jelenom sa kojom danas u srećnom braku i ima četvoro djece.

cedomir

Obožavan i hvaljen od strane ženskog roda, kritikovan od strane svojih političkih protivnika na sva usta od samih početaka, pa sve do danas.

Čedi mogu da ospore njegovo političko opredjeljenje ili da kritikuju negove stavove ili mišljenje, da ga vređaju i da ga vole i ne vole, ali baš niko ne osporava da je stvorio porodicu na koju svi mogu da se ugledaju.

Djeca srbijanskog političara Čedomira Jovanovića, također, imaju neobičnija imena: sin Mihajlo Lajf, a kćerke Jana Hart, Zora Fejt i Anđelija Fej.

Vjerujemo da mnogi neće ostati ravnodušni na činjenicu da je njegova  najstarija ćerka Jana Hart Jovanović izrasla u pravu ljepoticu, što dokazuju fotografije sa Instagrama na kojima pohađa časove baleta, a gde se jasno vidi da nevjerovatno liči na oca.

balet2

Foto:Printscreen

Čedomir Jovanović očito ima razloga da bude ponosan na svoju  najstariju kćerku Janu,  jer je i ranije postavljao fotografije prelokepe Jane Hart na svom Instagram profilu sa časpova baleta.

insta

Foto:Instagram