NEDA UKRADEN OBUKLA KUPAĆI, ČEKAJTE DA JOJ VIDITE NOGE: U sedmoj deceniji ŠOKANTNO IZGLEDA, CELULIT I STRIJE ?!

Iako je u sedmom desetljeću, mnogi Nedini obožavatelji je hvale na račun izgleda. Tvrde kako je ‘pokosila’ sve mlađe kolegice. S ponosom pozira u kupaćim kostimima, a komplimenti samo pristižu

Pjevačica Neda Ukraden (69) ne krije zadovoljstvo što ponovno može imati koncerte i ‘ludovati’ do zore sa svojim obožavateljima. Za vrijeme pandemije korona virusa bili su joj svi otkazani, a sada se vratila na pozornicu.

Na Instagramu redovito obavještava svoje pratitelje o nadolazećim koncertima. Sada je najavila kako će nastupati u Biogradu dok je pozirala na brodu. Pjevačica je hvatala zrake sunca na otoku Šolti u jednodijelnom kupaćem kostimu.

115709099-943425419416942-1061332757803785307-n

foto: Instagram

Ovim je potezom ponovno osvojila svoje obožavatelje koji su joj u komentarima pisali kako ne mogu vjerovati da tako izgleda u sedmom desetljeću.

– Nedo, ti si nam inspiracija. Kako je moguće da žena ovoliko lijepo izgleda u tvojim godinama? Fenomenalno izgledaš. Stavila si u džep sve mlađe kolegice – pisali su joj. 

neda

foto: Instagram

Ukraden se nije obazirala na komentare pa nije nikome od obožavatelja odgovorila. Poručila im je u opisu fotografije neka ostanu odgovorni dok traje pandemija korona virusa.