Ko je bogati biznismen koji plaća liječenje Darku Laziću? Pjevača prebacuju u Švajcarsku, estradni kralj Balkana daje sve za njega!

Jedan biznismen koji živi u Švajcarskoj namjerava da plati liječenje u toj zemlji za pjevača Darka Lazića, koji je teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći, piše dnevni list “Kurir”.

Nakon saobraćajne nesreće koju je popularni folker doživio prošle nedjelje, on se nalazi u KBC “Zemun”, a ljekari su nizom operacija stabilizovali njegovo teško stanje.

Poslovni čovjek koji, navodno, želi da pomogne pjevaču i njegovoj porodici jeste Mersed Hadžić, zvani Mirso Švajcarac, u Bosni poznat i pod nadimkom “estradni kralj” koji je između ostalog i menadžer Ace Lukasa. On je spreman da plati koliko god je potrebno da se Lazić kompletno oporavi.

– Mirso je veliki i plemenit čovjek. Njega svi muzičari i pjevači poštuju i cijene. Pjevači se utrkuju ko će kod njega da pjeva u klubu jer je maksimalno korektan i uvijek ispoštuje dogovor. Mnogi pjevači i pjevačice sa estrade imaju ugovor sa njim, a to je slučaj i sa Darkom, koji je nedavno s Mirsom takođe potpisao ugovor o dugogodišnjoj saradnji. Čim je saznao za nesreću, Mirso je pozvao Lazićeve roditelje, ponudio finansijsku pomoć i predložio da plati liječenje u najboljoj i najskupljoj bolnici, ne samo u Švajcarskoj nego bilo gdje u svijetu. Njemu nije važno koliko će to da košta i spreman je da angažuje najbolje stručnjake samo da Darko koga zove mali, ponovo bude onaj stari – tvrdi izvor, a ova saznanja potvrdio je i Hadžićev rođak, koji nije želio da bude imenovan u medijima.

– Darko nam je veoma blizak. Od prvog trenutka smo u kontaktu sa njegovom porodicom. Darko je mnogo dobar dečko, veliki profesionalac i ovo je samo jedna životna situacija koju treba da prebrodi – rekao je on.

(Kurir)

Leave a Reply