ANABELA POTRESENA POSLALA PORUKU I CECI: Razočarala me je do besvesti, ali će joj bog pokazati put

Anabela Atijas, mama Lune Đogani, učesnice rijalitija “Zadruga” koja je svojom vezom sa pevačem Slobom Radanovićem obeležila ovaj format, proživela je ogroman stres i veliku torturu u proteklih deset meseci, koliko je njena ćerka bila odsutna. Ona se zarekla da joj više nikada neće dopustiti da uđe u rijaliti, a u intervjuu za “Srpski telegraf” pevačica je otkrila kako bi se ponašala da je bila na ćerkinom mestu.

– Ja da sam bila na Luninom mestu, davno bih preskočila tu ogradu i napustila sve to.

– Društvene mreže su dale vetar u leđa nekim ljudima koji sem zanimanja hejtera nemaju ništa. Imaju veliki uticaj na medije jer sam bezbroj puta u medijima videla stvari koje su oni plasirali.

Luna je zbog svoje ljubavi pred kamerama nazivana raznim imenima, a jedno od njih je “ljubavnica”. Kako to komentarišeš?

– Ljubavnica je žena koja se krije, Luna je bila ljubav. On nije bio u paralelnoj vezi, bio je samo s njom. To je njen jedini greh i, evo, pristajem da budemo grešne. Ja sam od onih majki koje bi, kada bi im došlo dete i reklo: “Mama, ja sam ubila čoveka”, ja bih se uprljala tom istom krvlju i rekla svom detetu: “Idi uživaj, ja idem u zatvor”. Moja želja je da joj sve olakšam što mogu. Sada je kraj, pa će nam svima biti lakše.

Svetlana Ceca Ražnatović je stala na stranu Kristine Kockar i poklonila joj haljine za finalno veče. Kako to komentarišeš?

– Ne zameram ja nikome. Svako ima pravo na svoj izbor i svoj sud i kakav će čovek da bude. Nikada neću popljuvati nekoga. Svako ima pravo, energije se razilaze, poklapaju. Ona je uradila nešto što se nije očekivalo, imajući na umu naše prijateljstvo iz prošlosti. Ali,bog će joj pokazati put, a naša porodica joj oprostiti.

Leave a Reply