TRA*EDIJA U ŠAPCU: Svetlanu (25) suprug naterao da popije 20 BEN*EDINA, a onda se desilo i GORE OD SM*TI?

Svetlana Đ. iz Šapca u teškom je stanju jer je popila sonu kieslinu nakon dugogodišnjeg maltretiranja svog supruga Cvetka Đ. (38). Kako se saznaje, na taj se korak odlučila nakon što ju je suprug prethodno terao da popije tablete bensedina.

– Suprug je Svetlanu godinama maltretirao i mnogo loše živi sa njim. Nije poznato da li ju je tukao, ali svakako je vršio psihičko nasilje, često je sileći da radi stvari koje ne želi. Tako ju je u sredu naterao da popije 20 tableta bensedina. Iako je odbijala i preklinjala da je ostavi na miru, on je insistirao na tome. Ona mučenica popila je svih 20, ali nakon toga je učinila nešto još gore. Nije mogla da trpi njegovo ponašanje i odlučila je da se ubije. Popila je sonu kiselinu – ispričao je izvor blizak istrazi.

Prema njegovim rečima, ženi je odmah pozlilo zbog čega je hitno hospitalizovana i nalazi se u teškom stanju.

To je veoma jaka kiselina. Bilo je puno takvih slučajeva ranije, ljudi su umirali u najgorim mukama. Kiselina bukvalno razara organizam, zbog čega je jasno zašto je nesrećnica u vrlo teškom stanju. Hitno je prebačena u bolnicu i lekari se bore za njen život. Ona nije mogla više da trpi svakodnevnu torturu. Srećom, nije uspela u svojoj nameri, ali još uvek nije van životne opasnosti.

Nije poznato ko je pozvao Hitnu pomoć, ali komšija kaže da je tek njihovim dolaskom primetio da se nešto čudno dešava.

– Ne poznajem ih mnogo, samo iz viđenja. Ona je veoma fina mlada žena koja se uvek lepo javlja na ulici. Čuo sam da loše živi sa suprugom koji je dosta stariji od nje, ali nikad nisam video lično da se dešava nešto između njih dvoje. Nije odavala utisak da je nesrećna. Jutros smo tek čuli šta se dogodilo i da je mučenica popila sonu kiselinu. Čak smo prvo čuli da je preminula, zbog čega smo svi bili u šoku. VIdeo sam da je Hitna juče prošla ulicom, ali mi nije palo na pamet da je neko iz komšiluka pokušao samoubistvo – ispričao je komšija.

Kako se nezvanično saznaje, Cvetko Đ. je uhapšen pod optužbom za nasilje u porodici.

politika-ekspres.net

Leave a Reply