“MILJANA MI PRIZNALA – DETE NIJE MOJE” IVAN OTKRIO: “PRAVI OTAC JE…” PA ON JE BIO NA SLAVLJU!

Miljana Kulić napravila je u Nišu proslavu povodom rođenja sina Željka, ali se na slavlju nije pojavio otac deteta Ivan Marinković. Iako su mnogi nagađali šta se sad dodogilo u njihovom odnosu, Marinković je za “Alo” otkrio kako se nije pojavio jer mu je Kulićeva u toku te noći otkrila da on nije otac bebe.

Ivan, naime, objašnjava da mu je Kulićeva poslala nekoliko poruka u kojima je rekla da se Željkov pravi otac već nalazi na proslavi i da nema potrebe da dolazi.

– Pozvan sam, ali šta ću ja tamo kao rijaliti igrač?! Taj epitet me ne dovodi na proslavu. Mada bolje što nisam otišao, jer, kako Miljana kaže, nisam otac deteta. Čak mi je u toku noći rekla da je pravi otac bio na proslavi rođenja sve vreme. Zbog svega toga zaključujem da su moje tvrdnje da je zatrudnela sa nekim drugim od samog početka bile tačne – izneo je Ivan, a potom nastavio sa uvredama na račun Kulićeve.

– Vodim se time da gde ima dima, ima i vatre i postoji razlog zašto je nebrojeno puta dosad rekla da nisam otac tog deteta. Čim je završeno snimanje, Miljana me je bombardovala porukama – kaže Marinković, koji o proslavi organizovanoj u čast malog Željka nema lepe reči.

Leave a Reply