IVANE, ŠTA TO RADIŠ? Marinković opet tata! Stiže još jedna rijaliti BEBA!

Ivan Marinković je prva osoba koja je u rijalitiju napravila bebu, ali on tu ne staje.

Naime, šokirao je sve kada je otkrio da će napraviti još jednubebu.

U jednom trenutku prekinuo je Miomira jer je hitno želeo da saopšti nešto.

“Ono što želim da saopštim, vezano je za Jelenu i za mene. Mi smo odlučili da napravimo još jednu bebu i to u oktobru, jer oboje imamo dobre gene za blizance. Tako da novinari spremite se”, izjavio je Marinković i ostavio sve cimere bez teksta.

Učesnik Parova progovorio je o jednom detalju iz veze sa Gocom, tačnije njenom samom početku

Goca Tržan i Ivan Marinković venčali su se na početku 2007. godine, nakon što su se u jesen 2006. verili posle svega 6 meseci veze.

ste godine kad su izgovorili sudbonosno “da” dobili su i ćerkicu Lenu, nakon čega je za njih sve krenulo nizbrdo. Naime, od 2013. godine odnos Goce i Ivana u najmanju ruku nije na zavidnom nivou, čak ni pored činjenice da imaju dete.

Za isto to vreme, Ivan je imao nekoliko javnih skandala – od tuča do krađe u prodavnici, imao je veliku finansijsku krizu zbog koje je, verovatno, sada ušao i u “Parove”.

Međutim, iako je izbegavao da javno priča o Goci, sada je ipak izneo jedan detalj, i to sa samog početka njihove veze. Naime, isprovocirala ga je Miljana Kulić, rekavši mu da je “samo bivši muž”.

– Ko si, bre, ti? Znam ja odgovor. Ti si bivši muž Goce Tržan i ništa više. Po tome si samo poznat – rekla je Kulićeva, što je izazvalo Ivana.

– Samo da znaš, ja sam tu istu Gocu Tržan smuvao za samo jednu noć! – odbrusio joj je Ivan.

– Ili je ona tebe smuvala? – upitala je Miljana.

– Ako je ona mene smuvala, onda još bolje. Veći sam frajer tako – smireno je rekao Ivan.

– Apsolutno nemam nikakav komentar. Sve što imam s njim rešavam samo na sudu. Ne pada mi na pamet da pričam o njegovom učešću u rijalitiju. Iz mojih usta sada, pa i ubuduće o tom čoveku nećete ništa čuti. On je sada poznata ličnost, ima više titula, a jedna od njih je, nažalost, i bivši muž Goce Tržan. Neka se hvali, neka priča šta hoće, ne interesuje me! – rekla je Goca ne Ivanov komentar i učešće u rijalitiju.

Ivan Marinković je do 2007. godine bio nepoznat javnosti, a njegovo se ime počelo pojavljivati u medijima tek nakon venčanja s poznatom pevačicom Gocom Tržan. Nakon razvoda od pevačice je učestvovao u nekoliko rialiti serijala, a u jednom od njih je napravio dete jednoj od učesnica serijala.

Rođen je 2.5.1979. godine u Beogradu. Odrastao je u skladnoj porodici zajedno s nekoliko godina starijom sestrom Teodorom za koju kaže da je jedna od najvažnijih figura u njegovom životu.

Ivan je u vreme odrastanja, kao i mnogi njegovi vršnjaci s kojima se družio, postao zainteresovan za fudbal pa je osim učeći i družeći se s prijateljima, vreme provodio i trenirajući taj sport. Kaže da je njegov talenat za fudbal bio toliko veliki da je mogao da postane uspešan fudbaler, ali životni put ga je ipak odveo na neku drugu stranu.

2001. godine je prvi put sreo Gocu u jednom salonu i kao njen veliki fan joj je prišao i zatražio autogram. Za nju je on bio samo jedan od obožavatelja sve do ponovnog susreta u jednom kafiću 2006. godine. Ona je napravila prvi korak, došla do njegovog broja telefona i pozvala ga u bioskop. Sledeće godine su se venčali i dobili ćerku Lenu.

Ivan se nakon četiri godine braka odselio iz njihovog zajedničkog stana, a u avgustu 2011. godine je njihov brak i službeno okončan na ročištu u Prvom osnovnom sudu u Beogradu. Ivan je sam prisustvovao ročištu, dok je Goca s ćerkom bila na odmoru u Crnoj Gori.

Iako su se razveli sporazumno i dogovorili se da će ostati u dobrim odnosima zbog ćerke, dve godine nakon razvoda je došlo do njihovog prvog sukoba, nakon što je Goca Ivana prijavila policiji zbog pretećih poruka.

On je bivšu suprugu optuživao da ne želi skinuti hipoteku sa stana njegove majke pa se ona zbog toga teško razbolela, a kasnije i preminula. Takođe je tvrdio da ga je Goca navodno pokušala izbosti nožem kad ju je uhvatio u prevari. Bivši supružnici su se kasnije opet našli na sudu zbog neisplaćenih alimentacija.

U februaru 2014. godine je službeno započeo vezu s manekenkom Sarom Trajanović, koju je upoznao na “Farmi”, a već sledeći mesec je došao kraj njihovoj vezi. Ivan je potvrdio da je do prekida došlo zbog daljine jer je Sara zbog posla boravila u Istanbulu.

Ivan se 2016. godine našao pod istragom zbog krađe u supermarketu, u kojoj je učestvovao s još nekoliko prijatelja. Kasnije se otkrilo da im to nije bila prva krađa te da su i ranije dolazili i krali.

Ivan se pre braka s Gocom bavio ugostiteljstvom, ali taj posao je propao.

S obzirom da je u to vreme bio bez posla, Ivan se 2013. godine odlučio da učestvuje u “Farmi”. Izvor blizak njemu je otkrio za jedan portal da je on sam ponudio produkciji da se useli na imanje u Lisovićima na osnovu toga što je Gocin bivši muž pa se moglo očekivati da će otkriti mnoge tajne iz njihovog bračnog života.

Sam Ivan je izjavio da je razlog njegovog učestvovanja u “Farmi” želja da javnosti dokaže da nije onakav kakvim su ga nakon razvoda od Goce predstavljali mediji, ali i da zaradi novac koji mu je bio potreban da majci Dragani plati lečenje od karcinoma pluća.

Njegov boravak na “Farmi” je obilježila emotivna veza sa već spomenutom manekenkom Sarom Trajanović.

2015. godine se opet odlučio na učestvovanje u jednom rialiti programu, a ovaj put se radilo o emisiji “Parovi”, koja se emitovala na programu Happy televizije. Samo mesec dana nakon izlaska iz “Parova” Ivan se odlučio na učestvovanje u i rialiti-u “Hotel Maldivi”.

2017. godine se opet odlučio na učestvovanje u “Parovima”, gde je započeo vezu s jednom od učesnica, Miljanom Kulić. Miljana je tokom trajanja “Parova” ostala trudna s Ivanom, a tamo su se i verili, što Miljanin otac nije prihvatio dobro pa je izneo niz uvreda na Ivanov račun. Ivan je kasnije u razgovoru s nekima od učesnika priznao da ne vidi Miljanu kao svoju buduću suprugu i da ne može zamisliti život s njom izvan “Parova”.

Ivan je pre braka s Gocom Tržan bio anonimna osoba. Nakon njihovog venčanja, a kasnije i razvoda, njegovo ime se počelo pojavljivati u medijima.

Leave a Reply