UDOVICA MORA DA ISPLATI 235.000 EVRA Šaban Šaulić imao zakazane nastupe do kraja godine, svi plaćeni unapred, a porodica će sada VRATITI NOVAC

Supruga pevača Šabana Šaulića koji je tragično nstaradao u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj koja se dogodila u nedelju ujutru donela je odluku da će svima koji su unapred uplatili novac za Šabanove nastupe isti i vratiti.

FOTO: RAJKO RISTIĆ / RAS SRBIJA

Kako navodi izvor blizak porodici u pitanju je suma od oko 235.000 evra koje porodica treba da vratima svima koji su unpared uplatili novac za Šabanove nastupe.

Udovica Šabana Šaulića, Gordana, koja je ujedno bila i njegovmenadžer uzimala je 50 posto od svakog ugovorenog nastupa unapred, a odn nekih čak i ceo iznos.

– Goca se pitala za vse kada je Šabanova karijera u pitanju. Ona je vodila računa o finansijama i koliko novca se uzima i za koji nastup. Naravno da se cena razlikovala kad aje Šaban trebalo da peva u nekoj diskoteci, klubu ili na privatnom veselju. On je bio jedan od najtraženijih pevača i njegova cena je bila od 10.000 pa do 30.000 evra po nastupu. Nekada je radio za garantovani bakšiš tako da su cene mogle da dostignu i 50.000 evra u zavisnosti od mesta i vrtse proslave. Međutim, poslednjih godina on je proredio tezge i fiksirao cenu, a novac je ugovarala i uzimala Goca, jer je to bila Šabanova želja – kaže dobro obavešteni izvor blizak pokojnom pevaču.

FOTO: PETAR MARKOVIĆ / RAS SRBIJA

On navodi i da će Šabanova udovica vratiti svima novac koji je uzela za nastupe koji su ugovoreni čak do jeseni.

– Goca nikada ne bi dozvolila da nekom gazi ostane dužna, a naročito sada ne želi da ostane bilo koja mrlja na imenu njenog supruga, rekao je dobro obavešteni izvor za “Kurir”.

Izvor: blic.rs

Leave a Reply