Luka Lazukić traži od Nataše Bekvalac 20 miliona! Nata da mu vrati za pitu i sok, a onda i 580 dinara za 2 cijeđene pomorandže, 500 za 2 jogurta, a potom… Ma, ovo morate sami da pročitate!

Pored toga što insistira da mu isplati cjelokupnu sumu za koju tvrdi da je uložio u njen salaš u Čeneju, renoviranje stana u Beogradu i svadbu na Ibici, Luka zahtijeva i povraćaj novca koji je potrošio na njihove ručkove i piće po restoranima, kao i za putarinu od Beograda do Novog Sada.

Zvuči nevjerovatno, ali bivši košarkaš riješen je da putem suda od još zakonite supruge, koja ga je optužila za nasilje u porodici, naplati oko 20 miliona dinara, koliko je prema njegovoj procjeni potrošio tokom njihove veze i braka. On je uz tužbu za razvod braka koju je podnio nakon što je i ona to uradila priložio i brojne račune kao dokaz da je on sve plaćao.

– Luka je, iz samo njemu poznatih razloga, čuvao svaki račun, čak i za sitnice poput putarine do Novog Sada, i hranu i piće u restoranima. Zamislite, uz tužbu je predao račun na kojem piše da je on platio cijeđenu pomorandžu, gazirani sok, orahe i pitu, jogurt, porodičnu picu. Za to traži da mu se vrati 6.030 dinara. Dao je i ugovor o kupovini uređaja za elektronsku naplatu putarine koji iznosi 4.022 dinara, i to za automobil koji se vodi na njegovo ime – kaže naš izvor i dodaje da je Lazukić sačuvao i potvrdu iz poslovnice avio-kompanije kao dokaz kupovine da je on iskeširao novac za karte do Grčke.

– Luka je Natašu u aprilu prošle godine vodio u Atinu na njegov prijedlog jer je on tamo dugo živio. Tada se hvalio kako ju je častio putovanjem, ali izgleda da se sada pokajao za potrošene pare i očekuje da mu ih ona vrati. Iako je cijena za dvije povratne karte iznosila 38.954 dinara, Luka ne traži polovinu već da Bekvalčeva plati i njegov dio – otkriva naš sagovornik.

Prema saznanjima Kurira, pjevačica je bila šokirana kada joj je stigao tužbeni zahtjev.

– Nataša je zanijemila, ali nije se pretjerano potresla jer vjeruje da će sud donijeti pravednu odluku. Ona je najviše bila iznenađena što je on čuvao račune, čak i za plaćeno piće, i što sad traži da mu ona sve to nadoknadi. Iz dana u dan sve više se stidi čovjeka kojem je rodila dijete. Pored tužbe za nasilje u porodici i borbe za starateljstvo nad kćerkom, nevjerovatno joj je da će na sudu morati da raspravlja o tome ko je gdje platio piće, ručak, putarini i ostale sitnice – završava naš izvor.

OVO LUKA TRAŽI DA MU SE PLATI

580 dinara dvije cijeđene pomorandže

500 dinara dva jogurta i orasi

1.700 dinara dvije pice „sicilijana“

80 dinara grčka pita

190 dinara „koka-kola ziro“

4.022 dinara uređaj za električnu naplatu putarine

38.954 dinara dvije povratne karte Beograd-Atina

(Kurir)

Leave a Reply