MAŠA TERZIĆ POBESNELA KAD JE ČULA: Luna Lu pomenula Veljkovu bivšu devojku i uputila joj direktno pitanje

Video u kom Luna Ðogani u “Zadruzi” prica o bivšoj devojci svog nekadašnjeg decka Veljka Ražnatovica došao je i do Maše Terzic licno.

Snimak u kom Luna izgovara “ja da vidim sutra Mašu Terzic kako povraca na ulici ja bih prišla da pitam ‘kako si'” Terziceva je postavila na svoj profil na Instagramu, gde je napisala i komentar.

– Ona baš ne može bez mene, i po ko zna koji put. Pa draga gospodice, Mašu ne bi nikad našla pijanu nigde, jer je Maša dama, koja nikada ne bi dozvolila takvo ponašanje kao tvoje, koja ne baca stvari i ne lomi sve oko sebe kada nešto nije po njenoj volji, koja ne place za svaku sitnicu i ne pada u nesvest kada neko nece da razgovara sa njom. Uostalom, to ništa nije ni bitno, koliko je bitno da Kija Kockar ima potpunu podršku od mene, jedna lavica od žene, pametna i vaspitana – napisala je Maša u okviru ove objave.

Ipak, ona nije stala na ovome, pa je odlucila i da se Luni direktno obrati i na Fejsbuku, gde gledaoci postavlju pitanja zadrugarima, ispisala i svoje.

– Za gospodicu Ðogani: Zašto imaš potrebu da me spominješ? Kako ti nije glupo to što si uradila sa Anastasijinom slikom? Kristina ima moju potpuno podršku. Kija i Vojke zaslužuju pobedu. Pozdrav ostalim zadrugarima od Maše Terzic – stoji u njenom postu na zvanicnoj stranici televizije Pink na Fejsbuku.

Sada samo ostaje da vidimo da li ce Luni ovo pitanje biti postavljeno u petak u okviru Pitanja gledalaca i kako ce ona reagovati na njega.

Leave a Reply