Sjećate li se Siniše iz “Život na vagi” On je sada totalno drugačiji čovjek nema šanse da ga prepoznate

Siniša Pšak je bio jedan od takmičara od prošlogodišnje sezone popularnoj hrvatskog showa ”Život na vagi”. Na početku je on imao 191,5 kilograma a iz emisije je izašao sa 120,5 kilograma. Što je zaista nevjerovatno i za svhaku pohvalu.

Siniša Pšak je bio takmičak u prošlogodišnjoj sezoni showa ”život na vagi”. Na samom početku emisije Siniša je imao 191 kilogram a emisiju je napustio sa 120 kilograma. Međutim, Siniša nije tu stao, on je nastavio da vježba i vani što i danas dan radi i možemo reći da na slikama izgleda fantastično. On danas, skoro pola godine od izlaska oz emisije otkriva koliko se nejgov život promijenio nakon emisije.

”Meni je stvarno super, ja kao da sam se ponovo rodio. Zadnjih deset godina ja nisam imao nikakvog života, a sada živim punim plućima” kaže Siniša koji danas ima 108 kilograma, što je 88 kilograma manje nego što je prvobitno imao. Siniša je također otkrio kako on ne namjera da ostane na ovoj brojci, nego da će da još trenira i da se bori.

”Ja i dalje svaki dan treniram, jedem zdravo i pridržavam se svih savjeta, jednostavno mi ide” rekao je sa osmijehom Siniša koji je osim dobrog zdravlja i izgleda također dobio i posao. Simpatični momak iz Varaždina također sada radi u metalurgiji i kaže da je veoma zadovoljan sa svojim privatnim životom ”Ja nikada nisam imao više prijatelja, jednostavno mi sve ide” rekao je Siniša kojem je ovaj show promijenio život.

On je na svim svojim profilima po društvenim mrežama rado objavljivao sve svoje transformacije, koje su svakako za svaku pohvalu.

Leave a Reply