Dnevni horoskop za SUTRA, za 02. jun – ljubav, posao, zdravlje

Ovan bez briga, Bik ima čudne snove, Blizanci na putu uspeha, Rak stagnira u poslu, Lav entuzijastičan, Devica teži boljem, Vaga neuspešna, Škorpija ima sjajnog partnera, Strelac privlači novac, Jarac vredan, Vodoliji stiže novac, a Ribe moraju da menjaju nešto u poslu. Ovo je horoskop za 02.jun.

OVAN

Posao: Ukoliko uvidite da vas poslovna situacija malo više pritiska ne zaboravite da se pomalo povučete iz ove priče kako biste uspeli da dobijete kasnije ono što vam pripada. Ukoliko prihvatite aktivni stav ne zaboravite na manji predah u svojim namerama.
Ljubav: Poželećete mnogo više ovaj put nego inače ali se prilike mogu manifestovati na potpuno drugačiji način od očekivanog. Budite pomalo ljubazni prema osobi koja vam je draga.
Zdravlje: Nemate velike brige.

BIK

Posao: Ukoliko je privatni posao u pitanju, ne zaboravite da se povinujete tržišnim uslovima na koje ne možete u većoj meri uticati trenutno koliko se može nešto više očekivati kasnije malo. Kroz trenutni rad možete doživeti pravu nirvanu ali sve u svoje vreme.
Ljubav: Ukoliko ne možete da zaboravite jednu osobu iz prošlosti, nemojte da budete na kraj srca kada su u pitanju pojedine karme kao i dug koji ste morali da platite.
Zdravlje: Imaćete čudne snove, zapamtite ih.

BLIZANCI

Posao: Vaš pristup radu je dalekosežan i nemate nameru da odustajete od trenutnih trendova koji vas vode na put uspeha. Imate jasno izraženu zvezdu vodilju koja će vas štititi u narednom periodu. Budite spokojni u svojim namerama koje su jasne .
Ljubav: Ukoliko je u pitanju osoba na koju ne mislite već neko vreme može opet da se pojavi bez izuzetka. Namera koju ste ranije imali može da vam se ponovi.
Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

RAK

Posao: Kada je vaš preduzetnički duh u pitanju ne pokušavajte da dominirate na trenutnom polju na kome se nalazite ukoliko ne uvidite jasan put kojim stremite. Kada su u pitanju ideje od ranije nemate nameru da ih trenutno sprovodite koliko se od vas očekuje da greške od ranije ne ponavljate.
Ljubav: Vaše dobronamerne želje neko može da protumači na jedan jako loš način. Neko vam drži stranu koja na vas ne utiče u energetskom smislu, koliko se od vas to očekuje.
Zdravlje: Stomačni problemi.

LAV

Posao: Vaš entuzijazam je vaša ulazna karta koju vi imate na umu da sprovedete u narednom periodu. Upućeni ste na nešto više i na to ćete se trenutno fokusirati ovaj put. Morate da nađete izlaznu kartu u svom hobiju
Ljubav: Ne morate da očajavate kada su iznenađenja u pitanju na koja nemate uticaj, trenutno. Ono što se od vas traži jeste doza požrtvovanosti kada je partner u pitanju.
Zdravlje: Osećate se odlično.

DEVICA

Posao: Ne upuštajte se u neprijatnosti koje vam se protežiraju trenutno jer vi ne umete bolje da izgurate od trenutne situacije koju imate. Volite hedonizam u većoj meri ali ga zaobilazite ovaj put. Ne pokušavajte da se domognete bolje pozicije kada su u pitanju trenutna otežanja.
Ljubav: Ukoliko ste sami ne očajavajte jer uviđate mnogo bolju situaciju koja vam se trenutno dešava. Jedan Rak je možda odlična solucija trenutno.
Zdravlje: Stomak vam je slaba regija.

VAGA

Posao: Koliko ste vremena uložili toliko se od vas očekuju veći rezultati. Ovaj put i sami uviđate da su slabi. Potrudite se da dodjete do većeg ličnog cilja. Pokušaj da vas nešto deprimira u okruženju neće uspeti ovaj put. Morate da se nosite sa novim izazovima.
Ljubav: Spokojan put kojim ste krenuli može da vas odvede do pobede. mnogima ste trn u oku. Shvataju da sa vama ne mogu u koštac kada je poslovna šansa u pitanju.
Zdravlje: Opuštajte se.

ŠKORPIJA

Posao: Imate dosta jači motiv da uspete u onome što trenutno radite iako ste na ivici umora. Volite da doprinesete svom radu i okruženju koje vam mnogo više znači trenutno nego ranije. Ukoliko imate saradnike, slobodno sa njim podelite deo zaduženja i novca.
Ljubav: Umete da se postavite odlično kada je ljubavni segment u pitanju. Osoba pored vas je odličan izbor na koji ste navikli u većoj meri da vam se drugi dive.
Zdravlje: Idite na redovan sistematski pregled.

STRELAC

Posao: Ukoliko bude problem sa jednim Blizancem, znajte da je to do finansijske strane koja vam se protežira kao nezaobilazno polje koje ste odavno već uspeli da pridobijete. Umete sa novcem i jednostavno ga privlačite.
Ljubav: Umete da volite i da to pokažete partneru pored sebe. Moguća slobodna volja ovaj put vam kvari trenutni utisak kod partnera
Zdravlje: Psiha vam je naglašena.

JARAC

Posao: Polje karijere vas još neko vreme zanima sve dok ne odlučite da odete na godišnji odmor. Pokušaćete još nešto da sredite kod sebe i da se nosite solidno sa situacijom koju trenutno imate. Pokušaj da budete u formi jeste način da se distancirate od problema na odličan način.
Ljubav: Koliko ste spremni da se date toliko ćete i dobiti na segmentu ljubavi. Ukoliko ste propustili šansu da se upustite u avanturu to možete danas da nadoknadite.
Zdravlje: Optimalno.

VODOLIJA

Posao: Kada je u pitanju oblast inostranstva ili inostrani partner tada ćete moći mnogo toga da rešite bez većih problema. Ukoliko se upustite u rizičniji posao možete imati solidan novčani priliv. Saradnja sa jednim Lavom može biti isuviše plodna.
Ljubav: Ukoliko ste sami ne očajavajte jer ovaj status neće dugo trajati. Pokušajte da se dodatno opustite ukoliko uvidite dovoljno šanse za početak koji vam se čini solidnim.
Zdravlje: Cirkulacija vam je slaba.

RIBE

Posao: Imate odlične saradnike na koje možete da računate kao na odličnu partiju, koju ćete dobiti kroz odličan poslovni aganžman, koji vam se pruža već neko vreme ali ga niste u potpunosti dobili. Pokušajte što pre da dođete do bolje poslovne solucije.
Ljubav: Nije na odmet da se naviknete na nekoga ko vam smeta u suštini. Imate izbor i nećete zažaliti ukoliko se nešto već desi sa jednim Rakom.
Zdravlje: Čuvajte se infekcije.

(Luftika.rs)

Leave a Reply