UVENUO SAM, NE MOGU BEZ NJE! SLOBA KONAČNO PRELOMIO I NJU IZABRAO ZA ŽENU SVOG ŽIVOTA! (VIDEO)

Šta ga je navelo na ovu odluku?
U toku noći, Slobodan Radanović imao je razgovor sa Nemanjom Đerićem Đeksonom i Vladanom Vojnovićem Vojketom, a razgovarao je upravo o svojoj još uvek zakonitoj supruzi Kristini Kockar i bivšoj devojci Luni Đogani.

Međutim, iako im je priznao da iz rijalitija želi da izađe sam te da mu treba vremena da razmisli šta će sa svojim životom uraditi, on je napravio jedan sasvim neočekivani potez. Naime, zadrugar je u rehabu potražio Lunu, a ono što joj je rekao šokiralo je javnost.

Kako si? Muka ti je još? – pitala ga je Luna.
Bolje mi je sad, jeo sam malo i popio sam pivo. Imam jedno pitanje za tebe, mogu li jednom da te zagrlim? – pitao je Sloba.
Đoganijeva je ostala u čudu zbog njegovih reči, a posle svega što joj je učinio takmičarka nije dala na sebe pa mu je prebacila kako je on ipak priznao da voli svoju suprugu.

Posle svega? U emisiji si rekao da voliš Kiju. Ti si mene izdao, pustio si me da odem od tebe…Volela sam te kao Boga, ali si me mnogo razočarao… – bila je iskrena Luna.

Nakon ovoga, Radanović nije mogao da sakrije svoje emocije, pa je odlučio da jasno i glasno prizna da je uvenuo otkad više nije sa njom.

Sve ću da ispravim, sve! Ja ne mogu bez tebe, evo, priznajem, ne mogu bez svoje devojke! Otkad ti i ja ne komuniciramo, ja sam uvenuo – priznao je Sloba.

Da li je u Slobi prevagnula činjenica da je Lunina iskrenost njemu bila dragocena, procenite sami.

Podsetimo se da su te iste noći on i njegova supruga gostovali u emisiji Amidži šou, a voditelju Ognjenu Amidžiću su priznali da još uvek vole jedno drugo.

Leave a Reply