BIZARNO: Slikala decu i nećaku u šumi, a kasnije bolje pogledala fotografiju i OTKRILA NEŠTO JEZIVO! (FOTO)

Žena cele noći zbog straha nije mogla oka da sklopi.

Laura Vatson iz engleskog grada Njukasl na Tajnu zanemela je kada je bolje pogledala fotografiju koju je snimila na izletu na kome je bila s porodicom.

Žena je ovekovečila trenutaka kada su se njen dvanaestogodišnji sin, petnaestogodišnja ćerka i godinu dana starija nećaka popeli na drvo, a nije mogla ni da nasluti da se u njihovoj blizini nalazi još jedna osoba.

Naime, na fotografiji je tek kasnije uočila da se iza njenog sina nazire poprilično jezivo lice još jednog deteta, iako je ova majka bila poprilično uverena da osim njih nije bio nikog u parku.

 

Iako ne veruje u duhove i paranormalne aktivnosti, Laura kaže kako joj je ova fotografija promenila mišljenje. Fotografiju je postavila na svom Fejsbuk profilu, nakon čega je usledila lavina komentara.

FOTO: Printscreen Facebook Laura Watson

„Ovo je veoma neobično i prestravljeni smo. Ćerka i ja smo se bojale da zaspimo tog dana. Suprug je radio noćnu smenu i bile smo same, sledile smo se od straha. Ljudi su mi preko Fejbuke pisali da mole za nas“, ispričala je ona za „Miror“.

„Nisam verovala u ništa takvo dok nisam videla sama“, istakla je ona.

„Deca su odlučila da se popnu na drvo i ja sam ih slikala. Sigurna sam da iza njih nije bilo nikog. Optužuju me da sam to napravila u fotošopu, ali ja ni ne znam kako se to radi. Neki nagađaju kako je to duh dečaka koji se utopio u blizini pre nekoliko godina. Neki su me čak pitali da li moj sin ima brata blizanca koji je preminuo, što me je dodatno prestravilo. Nikada nisam rađala blizance, a i u familiji nismo izgubili nijedno dete“, ispričala je ova prestravljena majka.

Izvor: BKTVnews/Vecernji.hr

Leave a Reply