LEZBA*E NOĆAS DOŽIVELE NERVNI SLOM: Sanja gađala Đeksona zbog Andrijane, DOKTORI JE IZVELI NAPOLJE, Matora hoće da napusti rijaliti! (VIDEO)

Tokom prethodne veceri povela se polemika da Andrijana Radonjic zna tajnu njene cimerke Sanje Stankovic za koju joj cesto prigovara da ce se procuti.

Više puta si Sanji ponovila “Imam i ja za tebe neke stvari da kažem, nemoj da ja progovorim i razvežem jezik”. Šta je to cime ti ucenjuješ Sanju da ne otkriješ njenu famoznu tajnu – glasilo je pitanje Darka Tanasijevica za Andrijanu.

-Ja ne želim da dode do onoga što je došlo danas, da ona meni kaže da sam ja ološ, mutava… Ja nikad u životu ne bih dozvolila sebi da kažem nešto o njoj – pravdala se plavuša, ali je uporno tvrdila da joj ne bi naudila na taj nacin i otkrila njenu tajnu i istakla da su je uvredile plavušine reci kada je rekla da ima samo jednog prijatelja.

Na insistiranje novinara, Stankoviceva je teška srca priznala da je ona prošla kroz tešku situaciju pre pet godina i da je imala velike posledice nakon toga i da Pinkova zvezda to zna.

-Postoji nešto. Sram da te bude, znaš kroz šta sam prošla. Meni se jedna situacija desila 2013. to zna Andrijana i rekla sam Matoroj. Zbog te stvari koju ja psihicki nisam prevazišla i išla sam iz greške u grešku, zbog te situacije koja se dogodila. Ja nemam snage da to kažem. Kako te nije sramota da to kažeš znajuci da sam ja kroz to prošla. Tu sam se ja izvukla zahvaljujuci mom bivšem decku – pricala je Sanja jecajuci.

Zorana Stefanov i Nemanja Ðeric Ðekson su se ukljucili u raspravu i tvrdili da Andrijana nije mislila na to što je ona spomenula, vec da se radi o natpisima u novinama. Sanja nije bila saglasna sa ovime, pa je u jednom momentu izgubila kontrolu i gadala šoljom Ðerica.

Obezbedenje je uletelo u Belu kucu kako bi sprecilo da dode do veceg skandala i kako bi pokušali da smire uzavrelu atmosferu.

Jovana Tomic Matora je istog trenutka skocila i urlala na Nemanju kako bi odbranila svoju simpatiju. Plavuša je doživela veliki stres i slošilo joj se, pa se u jednom momentu našla na podu.

Stankovicevoj je pružena lekarska pomoc i ona je bila odsutna na nekoliko sati iz “Zadruge”. Kako je izgledalo ovo kobno vece pogledajte u narednom video-snimku.

politika-ekspres.net

Leave a Reply