Ovo je trauma koju je Sanja doživela i zbog koje joj je pozlilo u programu uživo! (Video)

– Meni sedam meseci nisi mogla da kažeš, meni koja sam znala mnogo gore stvari o tebi! – vikala je Andijana Sanji

Prošle noći došlo je do žestoke svađe između Sanje Stanković i Nemanje Đerića Đeksona, a onda se u svađu umešala Andrijana Radonjić nekadašnja Sanjina vrlo bliska prijateljica, koja je zamerila Sanji što joj nije rekla da je u vezi sa Matorom, već je sadam meseci tvrdila suprotno. Nakon ovoga Sanja joj je objasnila zbog čega je tako postupila, ali situacija se i dalje nije smirivala.

Radonjićeva je sve vreme tvrdila da zna neke stvari iz Sanjinog privatnog života o kojima ćuti, a koje su ozbiljnije od njene veze sa Matorom, pa je nije osudila zbog toga. U svađu se umešala i Matora, pa je izbio opšti haos.

Posle pitanja novinara i žučne rasprave zadrugarki, Sanji je pozlilo, pa je želela da napusti Zadrugu.

– Ti meni nisi bila drugarica, nisi imala poverenja u mene da mi kažeš da si imala nešto sa ovom devojkom. Ja sam sedam meseci bila retard koji je trčao od tebe do nje, jednu priču čula od nje, jednu od tebe. Mrš, bre! – vikala je Andrijana.

– Mrš ti, govedo jedno bezobrazno! Ti si folirant i ti nisi meni bila prijatelj! Prijatelji se zbog toga ne ostavljaju! Ja sam tebi tamo plakala i rekla da prvo nisdam mogla sama sebi to da priznam da sam sa njom (Matorom) – rekla je Sanja.

– Meni sedam meseci nisi mogla da kažeš, meni koja sam znala mnogo gore stvari o tebi! – vikala je Andijana.

– Kaži šta su još gore stvari od toga zbog kojih možeš da je osudiš – dobacio je Mića.

– Neću da kažem, ni ti ne kažeš – odgovorila mu je Andrijana.

– Ja nikad u svađi ne bih spomenula to, nemoj da me vučeš za jezik, a to govori o njoj! – rekla je Sanja, a posle ove svađe joj je pozlilo.

Kako saznajemo, ono što Sanja nije imala snage da izgovori pre nego što joj je pozlilo, jeste to da je bila zlostavljana, odnosno da je pretrpela silovanje. Sanja o ovome nije ranije govorila, ali je pre nekoliko meseci otkrila kako je prolazila kroz teške trenutke u porodici, navodeći kako je njena majka trpela zlostavljanje.

– Moj očuh je moju majku maltetirao i psihički i fizički više od 7 godina, znaš čega sam se sve nagledala, a ona nije želela da se razvede od njega jer ga je navodno volela – ispričala je Sanja u Zadruzi još u oktobru.

Na kraju, pogledajte svađu Sanje i Andrijane:

(Telegraf.rs)

Leave a Reply