KAKAV GEST! Vidite šta je uradila Šemsa ispred Sinanove kuće. A onda je prošao auto sa PORUKOM

Poslednji pozdrav legendi folk muzike

Sinan Sakić, ikona folk muzike, biće sahranjen danas u rodnoj Loznici na muslimanskom groblju. Muklu tišinu ispred Sinanove kuće prekinuo je samo zvuk automobila koji je oblepljen porukama “Za Sinana Sakića Tuzla”.

Jedan od najdirljivijih trenutaka jeste dolazak pevačice Šemse sa kojom je pokojni pevač bio dobar prijatelj, a sa kojom je činio i grupu Južni vetar.

Naime, pre nego što je ušla u dom Sinana Sakića, pevačica je stavila ruku na srce i time pokazala koliko joj je teško zbog gubitka.

Podsećamo, pevač Sinan Sakić preminuo je 1. juna nakon borbe sa teškom bolešću. Jedna od najčuvenijih folk pevača Jugoslavije i Srbije rođen je u 13. oktobra 1956. godine u Loznici. Objavio je 29 albuma. Njegovi najveći hitovi do sada su: „Ej od kad sam se rodio“, „Sudbina me na put šalje“, „Zaljubljen u tebe“, „Izađi na pet minuta“, „Reci sve želje“ i još mnogo drugih pesama. Pesmu „Sabina“ posvetio je svojoj ženi Sabini.

Kao što je za života pripadao svima koji vole njegovu muziku, poslednji oproštaj pevaču biće otvoren za sve prijatelje i poštovaoce, bez obzira na pol i veroispovest, dok će islamski običaji biti ispoštovani po načinu pokopa, kao i po donošenju cveća i venaca na groblje.

Leave a Reply