Zovu ga cudo prirode : Ovaj napitak topi salo sa stomaka munjevitom brzinom!

U ovom članku vam predstavljamo tri fantastična pića koja uspješno smanjuju stomak. Postoji nekoliko odličnih napitaka koji efikasno pomažu pri topljenju masnih naslaga.

Aromatizovana voda

Konzumiranje većih količina vode pomaže vašem tijelu da održi odgovarajući balans tečnosti, zaustavi zadržavanje vode u organizmu te vam pomaže da imate osjećaj sitosti.

Ako vam se ne sviđa ideja da stalno pijete običnu vodu, možete u nju ubaciti začinsko bilje (nana ili bosiljak), citruse (limun, narandža, grejp, limeta) i druge niskokalorične, prirodne, pojačivače okusa. Također možete koristiti čak i narezani krastavac koji se pokazao kao odličan saveznik u topljenju kilograma.

Ohlađeni čaj od nane

Nana pomaže vašem želucu da probavi masti, a osim toga pomaže da brže i efikasnije probavite masne namirnice (šnicle, pljeskavice i slično) sprečavajući nadimanje.

Zeleni čaj

Pored toga što smanuje rizik od raka i srčanih bolesti, zeleni čaj ima koristi za vaš čitav organizam te sadrži katehine, antioksidante za koje su istraživanja pokazala da pomažu u smanjenju masnih naslaga sa stomaka. Ukoliko pijete zeleni čaj prije vježbanja, ova jedinjenja mogu povećati sagorijevanje masti tokom aerobnih vježbi kao što su biciklo, traka za trčanje

Leave a Reply