Ana Sević od bivšeg muža dobila luksuzni stan, a evo šta joj novi dečko poklanja!

Pjevačica Ana Sević je već pola godine u vezi sa biznismenom Danijelom Nedeljkovićem, a kako “Alo!” saznaje, pjevačicin novi izabranik planira da obraduje bivšu suprugu Darka Lazića “mercedesom C300”, koji košta 25.000 eura.

Naime, kako “Alo!” saznaje od izvora bliskog Nedeljkoviću, biznismen je odluku da Sevićevu obraduje luksuznim četvorotočkašem donio prije dva mjeseca, a automobil će dopremiti iz Njemačke.

– Danijel i Ana se zabavljaju od početka godine, a njihova veza je jaka i stabilna, uprkos činjenici da nisu dugo zajedno. Čini se da je Danijel u Sevićevoj našao sve što je tražio u ženama, te je sada riješio da joj pokaže koliko mu znači njeno prisustvo. Dugo je razmišljao kako da je obraduje, pa je došao na ideju da bi luksuzni automobil bio najbolji izbor za njegovu izabranicu – rekao je naš izvor i objasnio da je biznismen od početka znao koju marku automobila treba da pokloni svojoj dragoj.

Odmah je znao da će Ani pokloniti “mercedes” i da će ga dopremiti iz Njemačke, a samo je trebalo da odluči koji model želi da joj pokloni. Dugo se premišljao, ali je konačno odlučio za polovni “mercedes C300” iz 2015. godine, koji košta 25.000 eura, a čija puna cijena iznosi oko 80.000 eura. Za neke je možda suludo da joj poslije pola godine veze kupi automobil, ali Danijel na taj gest ne gleda kao na nešto veliko – rekao je naš izvor i objasnio da je biznismen došao na ideju o skupocijenom poklonu sasvim spontano.

(Alo.rs)

Leave a Reply