Veliki horoskop za jul – Finansije, Ljubav, Karijera, Zdravlje

Spremni za vreli jul? Saznajte šta vas ovog meseca čeka na ljubavnom planu, kako ćete stajati s parama, da li imate šanse da napredujete u karijeri, kako da ostanete zdravi i veseli…

OVAN

Ovo je mesec boljitka na porodičnom planu i zato pokušajte da „ispeglate“ sve ono sa čime niste zadovoljni u ovoj sferi. Neka vas ne obeshrabre oni koji se ne slože sa vašim idejama i budite istrajni u svome naumu, savetuje mesecni horoskop.

Finansije: Želite li da se situacija na ovom planu sredi, morate da pojačate komunikaciju sa svima onima od kojih biste mogli da imate koristi. Nije preporučljivo da pozajmljujete novac osobama u koje nemate poverenje. Prva polovina meseca biće bolja od ostatka, imajte to na umu.

Ljubav: Druga polovina meseca, pogotovo ako budete na odmoru, doneće vam mogućnost za letnju ljubav. Od vaše spretnosti, zavisi da li ćete je iskoristiti. Obratite pažnju na Blizance, ako već niste u vezi.

Karijera: Niste zadovoljni sa vašim profesionalnim statusom. Ipak, u ovom mesecu, imaćete priliku da zasijate. Možete očekivati i podršku od vašeg pretpostavljenog. Ukoliko imate sopstveni biznis, ovo je mesec u kome možete složiti kockice za boljitak koji je na horizontu.

Zdravlje: Vaš nervni sistem je iscrpljen i vi, jednostavno, morate da napravite pauzu. U suprotnom, zdravstveni problemi bi vam mogli biti prepreka u daljem funkcionisanju. Dovoljna je i promena sredine.

Leave a Reply