Božidar dobacio demonstrantima da je bolje da blokiraju pumpe umesto ulice, oni ga pretukli i oteli mu 300 evra (VIDEO)

Osumnjičeni su uhapšeni i određeno im je zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Prvom osnovnom javnom tužilaštvu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su F.P. (1995), V.K. (1987) i M.K. (1985) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela teška telesna povreda i nasilničko ponašanje. Oni se sumnjiče da su danas oko 08.20 časova prilikom blokade saobraćaja na Zrenjaninskom putu u Beogradu, na autobuskom stajalištu, fizički napali Božidara Milića (48) i naneli mu teške telesne povrede.

Uhapšeni V.K. sumnjiči se i da je izvršio krivično delo teška krađa na taj način što je od Milića otuđio torbicu u kojoj se nalazio novac u iznosu od oko 300 evra.

Takođe, uhapšeni F.P. se sumnjiči i za krivično delo nedozvoljeno držanje opojnih droga. Kod njega je prilikom pretresa pronađena manja količina spida.

Napadači su pretukli su i opljačkali Milića zato što se pobunio zbog blokade puteva.

Nešto oko sedam časova on je krenuo iz Borče, gde živi, u grad kako bi platio račune. U jednom trenutku je morao da nastavi pešice u blizini raskrsnice ulica Zrenjaninski put i Ivana Milutinovića zbog blokade saobraćaja.

Kako kaže, kada je prolazio pored ljudi koji su blokirali raskrsnicu, dobacio je da bi bilo bolje da su blokirali pumpe.

– Najnormalnije sam to rekao. Niti sam se drao niti sam zvučao ogorčeno. Baš onako u prolazu. Međutim, jedan od njih je počeo da se dere za mnom. Vikao je da me zapamtio i da će mi jeb.ti mater – prepričava Milić šta se tačno desilo pre incidenta.

Kako kaže, dobio je više udaraca u glavu i ostao bez torbice. Krenuo je za njima i ugledao svoju torbicu kod jedne žene koja mu je vratila, ali kako kaže iz nje je ukradeno 300 evra.

Prema njegovim rečima, sve je prijavio policiji, a zatim je otišao u Urgentni centar da bi mu lekari utvrdili stepen povreda jer mu je od udaraca koje je zadobio jedno oko skroz zatvoreno, dok je drugo u podlivima, a po glavi ima modrice i čvoruge.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Prvom osnovnom javnom tužilaštvu.

(Telegraf.rs)

Leave a Reply