Dnevni horoskop za SUTRA, za 14. jun – posao, ljubav, zdravlje

Ovan se snalazi, Bika čekaju bolji dani, Blizanci ozbiljni, Rak voli Vodoliju, Lav pozitivan, Devica napreduje, Vaga bezbrižna, Škorpija se transformiše, Strelac na pravom putu, Jarac mora da veruje u svoje želje, a Ribe podržavaju prijatelji. Ovo је horoskop za 14.jun

OVAN

Posao: Ako ste kojim slučajem nezaposleni, možete očekivati aktivnu priču od ranije. Očekujte obećani posao od strane prijatelja koji vam obećava onoliko koliko može da vam ispuni u datom trenutku. Budite fleksibilniji ovaj put.
Ljubav: Volite jak stav kada su emocije u pitanju. Nećete razvlačiti nešto što vam u suštini nije u većoj meri potrebno.
Zdravlje: Proverite krvni pritisak.

BIK

Posao: Novac koji trenutno imate nije nešto što ste očekivali. Biće i boljih dana. Očekuje se da ćete biti dovoljno uspešni, pa da ćete konkretno sliku finansija promeniti na bolje. Očekujte veći uspeh na polju posla danas.
Ljubav: Isuviše ste angažovani na polju posla ali ne i zadovoljni onim što trenutno imate. Skloni ste naglim promenama.
Zdravlje: Povremeno meditirajte.

BLIZANCI

Posao: Bićete u prilici da dosta toga naučite, kroz jednu solidnu praksu. Volite da dominirate u društvu i umete to da iznesete na jedan pozitivan način. Pokušajte da se domognete bolje partije ovaj put jer vi to zaslužujete.
Ljubav: Isuviše ste ozbiljni u svojoj nameri. Ukoliko ste u vezi koja traje, imaćete veći pomak ovaj put. Postoji mogućnost pomirenja sa partnerom.
Zdravlje: Nesanica.

RAK

Posao: Ukoliko se bavite privatnim poslom, možete biti pod manjim pritiskom. Pokušajte da se opuštate i ne bavite nebitnim stvarima, koje su samo u vašoj glavi.kako bi bili što sposobniji u radu sa ljudima.
Ljubav: Volite jednu Vodoliju koja vas još nije upoznala. Volite mačo fazon ukoliko ste muškarac. Bićete promenljivog raspoloženja.
Zdravlje: Povremena nervoza je prolaznog karaktera.

LAV

Posao: Ne morate da radite sve što stignete. Dovoljno je bar nešto rutinske prirode da dovedete u red ovaj put kroz polje posla. Imate dovoljno dobar stav koji ne morate da kvarite nepotrebnim komentarima ovaj put.
Ljubav: Raspoloženje nećete menjati kao i trend koji produžavate. Možete biti skloni veneričnim bolestima, usled nepažnje.
Zdravlje: Psihosomatski problemi prolaze.

DEVICA

Posao: Naglašeno polje karijere vam poručuje da istrajete, jer će vam se trud isplatiti. Vama ne treba puno puta ponavljati ovu rečenicu, jer ste dovoljno odgovorni na polju posla. Imate svoje i originalne ideje.
Ljubav: Vaša emotivna strana nije zadovoljavajuća i ne pokušavajte da se dovijate u lažima koje ste spremni da kažete svom partneru.
Zdravlje: Psiha vam je naglašena.

VAGA

Posao: Budite bezbrižni što se vašeg stava tiče, jer iako bude malo manje novca u dzepu vi ste neko ko je u suštini dovoljno odgovoran, pa ćete samo sopstvenim radom moći nešto više da postignete.
Ljubav: Ukoliko ste se od pre nekoliko zaljubili u jednog Lava ne pokušavajte problem da rešite povišenim tonom. Budite suzdržani od nepotrebnih komentara.
Zdravlje: Bešika vam je slaba.

ŠKORPIJA

Posao: Možda spoljni svet neće videti vašu transformaciju, koju suptilno doživljavate, ali zasigurno će uvideti kroz vaše ponašanje određenu problematiku. Bavićete se temama novca, između ostalog.
Ljubav: Ukoliko ste bili u nekoj svađi sa partnerom, imate solidne aspekte da se pomirite. Nemate nameru da se zauvek protežira bes i svađa.
Zdravlje: Pazite na višak tečnosti u organizmu.

VODOLIJA

Posao: Moguće da ćete doživeti manji stres zbog novca, koji trenutno nemate. Novca će u suštini biti onoliko koliko budete kreativni. Ideje koje budete imali, nemojte ih čuvati za sebe već ih pokažite ostalim članovima kluba.
Ljubav: Ono što vi osećate prema osobi suprotnog pola je nešto što ne možete da opišete rečima. Mnogo toga može da se pročita iz vašeg pogleda.
Zdravlje: Moguća glavobolja.

RIBE

Posao: Imate dovoljno podrške od prijatelja, pa se može reći da ste jedan od znakova koji je u suštini, bogat. Niste se pretvarali da vam se ovako nešto i desi, koliko je vaša suptilna priroda privukla takvu energiju.
Ljubav: Možete se prijatno iznenaditi otvorenim stavom osobe, koja vas obožava. Oni koji su u braku biće okupirani decom i njihovim vaspitanjem.
Zdravlje: Povedite računa o imunitetu.

(Luftika.rs)

Leave a Reply