ZBRISALA PREKO OGRADE, KRAJ: Nadežda rano jutros POBEGLA IZ ZADRUGE! (VIDEO)

Jedna od najburnijih noci je iza ucesnika najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima “Zadruga”. Pored mnogih svada i okrdšaja dogodila se i jedna potpuno neocekivana situacija.

Nadežda Biljic je svojevoljno napustila luksuzno imanje nadomak Beograda tako što je preskocila ogradu u ekonomskom delu dvorišta. Pevacicu nisu uspeli da smire cimeri a nije reagovala ni na mnogobrojna upozorenja obezbedenja.

Nju je pogodilo nervno rastrojstvo Lune Ðogani koja je fizicki nasrnula na svog bivšeg, oženjenog, decka Slobu Radanovica. Nakon ovoga, Biljiceva se posvadala sa Borom Santanom, koji je Nadeždu izbacio iz takta spominjanjem njenog verenika, Mikija Ðuricica

-Pusti mi nogu! Zato što sam po*izdela i pun mi je ku*ac više Lune Ðogani! Pusti mi nogu! Praviš mi problem da mi se cela kuca smeje, i ovako mi se smeje. Je*eni Bora Santana koji ne podnosi Mikija, mene pod*ebava – vikala je Nadežda dok je pokušavala da preskoci ogradu.

Obezbedenje je na sve nacine pokušavalo da je odgovori od ove namere, a i Milan Miloševic je odmah došao kako bi je urazumio.

-Ljudi pustite mi noge! Pustite mi je*ene noge! Boli me ku*ac! Necu da se maknem odavde dok mi ne pustiš nogu – bila je uporna Nadežda.

Drama se ubrzo okoncala a Biljiceva se našla sa druge strane ograde. Ona je svojevoljno napustila rijaliti i zbog toga se ceka odluka Velikog šefa.

Sada se ceka pismo Velikog šefa kojim ce svi biti obavešteni o konacnom ishodu.

Leave a Reply