PUN MESEC U VAGI 30. JUNA 2018: Ovi znaci će biti posebno izloženi uticaju plavog Meseca

Ovaj drugi pun Mesec u martu mesecu se zove još i plavi Mesec.

Moguće je da sve što smo na neki način sputavali i čuvali u sebi baš sada ispadne problem, neki vid blokade. Savetuje se da što je više moguće da sada održite harmoniju i mir. Posebno će biti izloženi ovom punom Mesecu Rak, Jarac, Ovan i Vaga. Dok se borite za svoje mišljenje ipak bi bilo dobro da prihvatite činjenice. Sada nije vreme da se svađate i isterujete pravdu jer tim postupcima stvarate samo neprijatelje. Mnogi znaci će biti nekako staloženi i pomirljiviji a posebno Strelčevi, Lavovi, Blizanci i Vodolije.

Za vreme punog Meseca i Venera menja znak tako što iz ratobornog Ovna ulazi u svoje sedište Bika što će mnogima dati istrajnost, stabilnost, želju da uživaju u luksuzu, privlačnost će biti izražena za suprotni pol, razmišljanje i planiranje o materijalnim stvarima, lepo oblačenje, uživanje u hrani i svemu što je iz simbolike Venere i Bika, piše astrolog Željka Knežević. Ipak se treba čuvati od taštine i preteranih uživanja u svemu. Kako je Vaga polje partnera, u poslu i ljubavi budite oprezni da ne upadate u svađe i prepirke.

OVAN

Vi možete osetiti nedostatak energije i neki period što je bio početkom meseca sada opet može da se ispolji u vidu zastoja. Pun Mesec pada u vašu kuću partnera u ljubavi i na poslu pa tu treba obratiti pažnju. Ne donosite odluke jer je i Merkur retrogradan. Nije baš pozitivan dan, sutra je novi dan…

BIK

Vi sada možete biti popularni u svom okruženju i osobama koje volite posvećujete više pažnje. Vaša vladarka Venera baš danas ulazi u vaš znak pa će vam dati sva čulna uživanja i materijalne naklonosti. Uz Jupiter se pojačava vaša sreća, kreativnost i ljudi cene vaše pozitivne osobine. Mnoge pozitivne stvari se pokreću kod vas.

BLIZANCI

Vi sada definitivno sa punim Mesecom u Vagi pokrećete misli šta da radite i mislite da biste bili srećni . Ipak se možete opustiti jer će ovaj vikend biti miran i harmoničan. Mnogi Blizanci će dobiti neku lepu mogućnost kao dar od Boga. Može se rešiti nešto što je privremeno rešenje za veliki problem.

RAK

Vi ste Mesečevo dete pa i osećate svaku Mesečevu menu. Kako pun Mesec obuhvata vašu porodicu i kuću, a sa druge strane karijeru, potrebno je da se primirite što više da ne napravite nešto što bi vam posle donelo štetu. Mnogi Rakovi mogu da zapostave jednu oblast – ili posao ili porodicu pa da se osećaju krivim. Sada se posvetite porodici i opustite se.

LAV

Vi sada možete osećati snagu vašeg duha pa je vaše okruženje (braća, sestre, komšiluk) prijateljski izraženo dok vam vaš prijateljski nastrojen Ovan daje da branite vašu filozofiju i politiku. Dok ideje sprovodite u dela čuvajte se ulaska u višak autoriteta jer Mesec iz Vage ipak zahteva mir i harmoniju.

DEVICA

Vi ste imali početkom meseca neku poteru za pravim putem i šta raditi pa ako se niste odlučili, sada je vreme da dobro razmislite gde i kako dalje. Potrebno je sagledati finansije, kako ih zaraditi i kako potrošiti. Dobro razmislite šta je dobro i nemojte da reagujte impulsivno jer vam to nije od pomoći. Opustite se!

VAGA

Vaš vlastiti put ste mogli pronaći početkom marta pa ako niste, sada je prava prilika. Kako se pun Mesec dešava u vašem prvom polju vaše ličnosti i baca senku na vaše polje partnera, sada treba izbegavati sve vrste sukoba. Potrebno je uspostaviti balans – niti da vi namećete svoju volju niti partner. Dogovorite se.

ŠKORPIJA

Vama je sada već dosta rada pa bi trebalo uzeti neki mali predah ili odmor, a možda i slobodne dane da biste povratili vašu energiju. Kod pojedinih osoba može doći do zdravstvenih problema ili poslovnog preopterećenja. Čuvajte se.

STRELAC

Vi imate neke planove, želje i očekivanja koja sada mogu biti dosta zanimljiva. Ovaj pun Mesec baca svoju senku na vaše peto polje ljubavi i dece pa neki Strelčevi mogu baš u ovom danu pokrenuti temu za decu. Vi sada imate energiju da prihvatate i mirite se sa svim i svačim.

JARAC

Vi ste imali početkom meseca nesporazuma i moguće izlive ljubomore. To se sada menja na bolje i imate podršku Venere koja ulazi u Bika koji je vama srodan pa sve do kraja aprila možete očekivati harmoničan i lep period. Potrebno je da usaglasite polje intime sa poljem karijere i da izbalansirate da ne bi imali probleme kao početkom meseca.

VODOLIJA

Vi sada možete biti veoma nestrpljivi iako se ovaj pun Mesec dešava u vama prijateljskoj Vagi i baca senku na prijateljski nastrojenog Ovna. Sada je Saturn uključen u sve to pa svi vi koji imate finasijskih problema treba da se strpite.

RIBE

Vi sada možete razmišljati o nekom većem finansjiskom ulaganju ili nekoj većoj kupovini. Ipak dobro razmislite jer je Merkur retrogradan do 15. aprila pa se može ispostaviti da baš i nije bilo pametno . Malo prolongirajte do 15. aprila pa posle može.

(Izvor: besnopile.rs)

Leave a Reply