Takmičarka u Zvezdama Granda odigrala prevrući ples: Svukla je suknju sa sebe, Snežana Đurišić se krstila!

Vrhunska zabava je i ove subote bila uz Zvezde Granda na OBN TV. Kristina Jovanović učestvovala je u duelu u trećem krugu “Zvezda Granda“ sa Milanom Stevanov. Prva takmičarka predstavila se pjesmama “Sto prvi“ Marije Šerifović i “Ko ti to baje“ Jelene Karleuše, dok je druga kandidatkinja odabrala numere “Zavoleh te ludo“ Nene Đurović i “Što je moje to je samo moje“ Ane Bekute.

Kristina Jovanović izazvala je oduševljenje kod Jelene Karleuše kad je za njenu pjesmu spremila i plesnu tačku, na koju se Snežana Đurišić krstila. Nakon sjajnih nastupa djevojke su dobile po 6 glasova žirija pa je uslijedilo nadpjevavanje.

“Djevojke bacile ste nas u nesvijest. Kristina nismo očekivali da ćeš tako dobro Cecu da otpjevaš. – Ja ću da se srušim kad je stajling u pitanju i treba da se obučeš što prije“, našalio se Šaban i nastavio da komentariše Milanu: “Mnogo lijepo pjevaš narodnjake, a i u baražu si bila maestralna.“

Jelena Karleuša je rekla da je Milana bila stabilnija u obje pjesme, ali je Kristina u baražu otpjevala odlično.

“Kristina ti si cijeli paket i moj si favorit. Milana, ti ozbiljno dobro pjevaš, ali nisi “moja šolja čaja“, rekla je Karleuša. Viki Miljković je prognozirala da će Kristina biti velika zvijezda jer je vrlo hrabra i smjela na sceni i jako dobro pjeva.

“Tako se pjeva u Nišu“, našalila se Viki, a Milani poručila da je odličan narodnjak. Ana Bekuta je poručila Kristini da je “Igrala kao Karly, a pjeva upola kao Marija, dok je Milani poručila da je sve divno otpjevala“. Pogledajte i ostale komenare žirija i konačnu odluku.

IZVOR: www.kafica.net

Leave a Reply