Dnevni horoskop za DANAS, za 17. jun – POSAO, LJUBAV, ZDRAVLJE

Ovan emotivan, Bik želi više, Blizanci u svom svetu, Rak se pretvara, Lav zatvoren, Devica ne odustaje, Vagu kritikuju, Škorpija fokusirana, Strelac zaljubljen, Jarac traži bolji posao, Vodolija entuzijastična, a Ribe flertuju. Ovo je horoskop za 17.jun.

OVAN

Posao: Povoljan period pred vama, kada su u pitanju povećanje finansija i sam proces vašeg rada. Ne odustajete u suštini i nemate nameru da se žrtvujete, tek tako. Naplatićete svoj trud bez izuzetka.

Ljubav: Imate dovoljno udvarača pa se nećete truditi da se povremeno bavite emocijama u meri kao ranije. Sami ne možete da ostanete.

Zdravlje:  Zubobolja.

BIK

Posao: Niste se još osamostalili u pravcu u kome ste krenuli. Želite mnogo više i to je vaš najveći problem. Vaše vreme dolazi i nemate nameru, tek tako da odustanete od svog cilja. Imate dovoljno snage da izgurate ovaj put.

Ljubav: Vaše emocije su na mestu. Nemate nameru da se suzdržavate pred partnerom kada su konkretne stvari u pitanju.

Zdravlje:  Možete biti neraspoloženi.

BLIZANCI

Posao: Pomalo ste u svom svetu. Imate odlične ideje, koje ćete sprovesti u delo i nemate nameru da se snebivate, kada su promene u pitanju. Niste se dovoljno pripremili za neke konkretne pokušaje da dođete do svog cilja, ali ste bar na pravom putu.

Ljubav: Možda ste dovoljno upoznali osobu pored sebe da ne morate da glumite. U suštini pokazujete svoje pravo lice i taj stav vam prija.

Zdravlje:  Planirajte sistematski pregled.

RAK

Posao: Ne morate uvek da se pokazujete u najboljem svetlu. Ovaj put budite prirodniji i recite glasno svoje mišljenje, kada ste vi u pitanju. Ne morate da se družite sa ljudima koji vam ništa ne znače, jer nemate dovoljno energije da je tek tako trošite.

Ljubav: Ukoliko ste u braku pazite se iznenađenja, koja možete da imate usled neukusnog razgovora sa partnerom. Neko može da se naljuti i da okrene leđa.

Zdravlje:  Stomačni virus.

LAV

Posao: Ego koji pokazujete kada su poslovni saradnici u pitanju može da vam donese neprijatnosti na random mestu. Od vas se traži kolegijalnost i da se više dajete nego da sebe ističete, pred većinom ljudi.

Ljubav: Ne dvoumite se oko nebitnih dešavanja na polju emocija. Niste se samo dovoljno otvorili, kada je partner u pitanju i to je vaša najveća greška. Popravite je.

Zdravlje:  Nervoza.

DEVICA

Posao: Niste sami u poslu i to vam je najvažnije u ovom trenutku. Nemate nameru da odustanete od cilja, koji ste već odavno doneli. Pokušaćete da primenite strategije, koje do sada niste još. Uspeh vam je zagarantovan.

Ljubav: Kada su ljubavna dešavanja u pitanju, ne očekujte isuviše dobre vibracije. Imate osećaj da vas partner pomalo izbegava.

Zdravlje:  Više se bavite fitnesom.

VAGA

Posao: Ne morate da računate na nečije mišljenje da će biti prijatno, jer su ljudi u vašem okruženju više kritički raspoloženi. Na takav tretman niste navikli u većoj meri pa se ova situacija na vas odražava dosta negativno.

Ljubav: Imate svoje bubice koje vam ne dozvoljavaju da se opustite, kada je partner u pitanju. Možete biti pomalo ljubomorni.

Zdravlje:  Bubrezi su vam slaba tačka.

ŠKORPIJA

Posao: Niste se do sada upuštali u sličnu raspravu, ali ovaj put dosta konstruktivnog karaktera. Imate na umu mnogo toga da počnete i da dovedete svoj zadatak do cilja. Bićete u dobrom fokusu, što je najbitnije.

Ljubav: Ne možete da promenite svog partnera. Možete samo sebe da dovedete u red i to je vaš zadatak, za danas.

Zdravlje:  Budite u formi.

STRELAC

Posao: Ukoliko imate poslovne aranžmane u polju inostranstva ne morate da dopuštate da vas sporedne činjenice dezavuišu. Niste se dovoljno informisali, kada je u pitanju finansijska struktura, pa na to najviše pažnju usmerite.

Ljubav: Zaljubljeni ste, ali to još ne želite da priznate. Krijete svoje emocije prema partneru, ali ne zadugo.

Zdravlje:  Povišen holesterol.

JARAC

Posao: Pokušavate da nađete novo radno mesto. Guši vas sredina u kojoj trenutno radite. Smatrate da niste zaslužili ovakav tretman i da vam slede mnogo bolje stvari u životu. Finansijski ste stabilniji.

Ljubav: Ne očajavajte kada su u pitanju bivše ljubavne veze. Možda ste već u fokusu novoj osobi. Očekujte odličan emotivni tretman.

Zdravlje:  Problem sa kolenima.

VODOLIJA

Posao: Vaš entuzijazam ne jenjava još uvek. Imate šta da ponudite i stojite čvrsto iza toga. U svakom slučaju sledi vam mnogo bolja komunikacija sa ljudima iz vašeg okruženja. Volite da dajete više nego što možete.

Ljubav: Vaš emotivni život je bogatiji za stepenik više. Imate ovaj put potpuno poverenje u partnera.

Zdravlje:  Obratite pažnju na oštre predmete.

RIBE

Posao: Niste u mogućnosti trenutno da radite dve stvari odjednom, pa ćete se odlučiti za zaduženje, koje vam više prija. Imate vremena sve da završite do roka. Niste morali da se izvlačite iz situacije u kojoj ste se našli. Možete da se dogovorite bez problema, danas.

Ljubav: Malo je verovatno da vas partner ne voli. Volite da flrtujete i tu je nivo vašeg emotivnog života, trenutno . Nemate nameru da idete dalje.

Zdravlje:  Nemate tegobe.

Leave a Reply