VENERA U BLIZANCIMA! SLEDI GOMILA PRELJUBA I S*KSA: Bikovi će se zaljubiti, ali ovaj ishod će ih uništiti, Vodolije spremaju prevaru partneru

OVAN

Ovnovima ova Venera je prijateljski naklonjena, pa im neće napraviti velike zavrzlame. Pripadnici ovoga znaka mogu očekivati povećanu interakciju sa prijateljima. Sredinom meseca mogu stupiti u kontakt sa nekim koga nisu čuli već duže vreme. Na emotivnom planu, mnogi Ovnovi će razmenjivati tekstualne poruke, ali u njima neće biti nekih preteranih razmena nežnosti. Štaviše, mnogi pripadnici ovoga znaka će se truditi da prikriju svoja prava osećanja, i biće rezervisani u komunikaciji sa partnerima. Ovaj period sa sobom mnogima će doneti želju da poprave odnose sa svojom rodbinom. Braća ili sestre im mogu tražiti neki vid materijalne pomoći. Zbog ovakve postavke neki će čak dobiti i predlog za kumstvo u narednom periodu.

BIK

Početkom meseca mogu biti veoma zbunjeni. Mnogi Bikovi će posumnjati u osećanja svojih partnera, i mogu steći utisak da se veza ne odvija u pravome smeru. Neki pripadnici ovoga znaka će imati želju da se materijalno osiguraju, pa će samim tim tražiti partnere sa kojima će steći takav vid sigurnosti. Sredina meseca im donosi priliku za bolju komunikaciju, ali će i to biti kratkog daha. U slučaju da upoznaju nekog novog partnera, moguće je da je ta osoba već zauzeta, i da sa njima ne planira neku ozbiljniju vezu.

BLIZANCI

Na emotivnom planu Blizanci mogu imati dosta komunikacije u ovome mesecu. Mnogim pripadnicima ovoga znaka će se telefon doslovno usijati. Svi će želeti da stupe u kontakt sa njima, a oni će se rastrzati na sto strana. Ovaj period je pogodan za upoznavanja preko interneta i društvenih mreža. Sredinom meseca neki pripadnici ovoga znaka će upoznati potencijalne partnere u nekom izlasku. Međutim, najverovatnije neće biti preterano oduševljeni tom osobom, nego će želeti da prekrate vreme. Najbolje kontakte mogu ostvariti sa Vodolijom i Vagom.

RAK

Ovakva pozicija Venere, emotivnim Rakovima i ne ide baš na ruku. Pre svega zato što je njima potrebna emocija i konstanto pokazivanje osećanja. U ovom periodu se mnogi mogu povući u sebe. Naručito će problema imati oni Rakovi koju su u neki tajnim i paralelnim vezama, jer ih osećaj ljubomore naprosto može izjesti. Mnogi pripadnici ovoga znaka će maštati o nekim ljudima iz porošlosti, i nadaće se nekom kontaktu. Neki će se mučiti i u komunikaciji sa svojim partnerima jer će se osećati neshvaćeno, i neće imati kome da se povere. Sve ovo može rezultovati povećanom nervozom, i ishitrenim reakcijama.

LAV

Na emotivnom planu Lavovi mogu imati veliko samopouzdanje u narednom periodu. Pripadnici ovoga znaka će sebe staviti iznad partnera, i neće dozvoliti da im neko soli pamet. Mnogi će dobiti pohvale na račun svoga izgleda, što će im dodatno podići ego. U ovom periodu će imati pojačanu komunikaciju sa svojim prijateljima, i sa njima će imati neke neobavezne priče. Mnogi će biti pozvani na neko kraće putovanje, ili će im biti uručena pozivnica za neki specijalni događaj

DEVICA

Devicama ovakva postavka Venere odgovara. Dodatno će naglasiti njihov inelekt, pa će i na ljubavnom planu lako skenirati sve ljude sa kojima dođu u kontakt. Ovaj period će im povećati kretanje i izlaske. Stoga će mnoge Device upoznati i nove ljude. Neki pripadnici ovoga znaka će ići u inostranstvo u narednom periodu, ili će ostvariti zadivljujuće kontakte sa strancima. Ali neka ih ne zavara naizgled dobar period, jer treba uzeti u obzir da se ova dva znaka vide kvadratnim odnosom, pa stoga zbog svoje sujete i preteranog analiziranja, lako mogu uporpastiti potencijalne šanse.

VAGA

Vagama ovakava pozicija Venere može doneti dosta kretanja i komunikacije sa drugim ljudima. Lako će stupati u kontakte, pa mogu imati uspeha kako na emotivnom, tako i na finansijskom planu. Mnoge Vage će osetiti potrebu za kupovinom, pa eto opasnosti po novčanik, jer će mnogi pripadnici ovoga znaka potrošiti više nego što bi trebalo. Želeće da zadovolje svoja čula, i prepustiče se uživanjima. Kroz materijalno zadovoljstvo će pokušati da prekriju unutrašnji nemir.

ŠKORPIJA

Za Škorpije ovo i nije baš najidealnija postavka Venere, pre svega što im može doneti rastrojstvo i nervozu na emotivnom planu. Mnogi pripadnici ovoga znaka će hteti da stupe u konatkt sa osobama koje im se dopadaju, ali okolnosti to neče dozvoliti. U slučaju i da dođe do kontakta, Škorpije intuitivno mogu osetiti da nešto nije u redu, i da im partneri prikrivaju neke stvari. Sredinom meseca mogu biti skloniji depresivnim stanjima.

STRELAC

Strelčevi u narednom periodu mogu biti veoma ponosni, i neče biti preterano spremni na kompromis kada su ljubavne veze u pitanju. Ovakva postavka Venere im može doneti i potoškoća u komunikaciji sa partnerima. Gde početkom meseca mogu imati i žustrijih svađa sa njima. Neki pripadnici ovoga znaka će se ishitreno odlučiti za novu vezu, kako bi nadomestili postojeće emotivno nezadovoljstvo.

JARAC

Jarčevi u narednom periodu mogu osetiti melanholiju i nezadovoljstvo Oni prirodno vole kada su stvari jasno otvorene, i prija im kada su partneri iskreni i ozbiljni. Stoga ova Venra u Blizancima na ljubavnom planu donosi neki vid ravnodušnosti. Nerviraće ih neozbiljnost drugih ljudi, i što sve uzimaju zdravo za gotovo. Sredinom meseca mogu očekivati veće prepirke sa partnerima u vezi materijalnih pitanja.

VODOLIJA

Pošto su Blizanci iste prirode kao i Vodolije, njima ovakva postavka Venere može doneti određene dobrobite na emotivnom planu. Neke Vodolije će u svojoj glavi napraviti taktiku, kako da priđu i komuniciraju sa parnterima. Ali treba uzeti u obzir da će te veze uglavnom imati neku korist u pozadini. Komunikativne veštine će im biti na zavidnom nivou, stoga će lako fascinirati druge osobe, i privući njihovu pažnju. Mnoge Vodolije će se upustiti i u neke tajne neobavezne avanture.

RIBE

Ribe u ovom periodu mogu biti veoma neodlučne kada su ljubavne veze u pitanju. Na neki način će morati da ostave svoje ružičaste naočare i da pogledaju istini pravo u oči. Kompromis im neće biti jača strana u narednom periodu, stoga može doći do velikog sukoba mišljenja. Sredinom meseca mogu imati veći sukob sa nekim iz porodice.

(BalkansPress / Žena blic.rs)

Leave a Reply