Ako muškarac ovo radi za tebe, znači da si za njega ona prava

Veza jača onda kada obe strane bezuslovno obožavaju jedno drugo. Iako se čini da muškarci nisu toliko emotivni kao žene, onda kada su zaista zaljubljeni, pronaći će način da iskažu svoje emocije. Onda kada vaš odnos ne posmatra kao običan flert, već sa vama oseća duboku povezanost i radost što je uz vas, njegovo ponašanje će vam to i pokazati. Ukoliko prometite da se ovako ponaša, to znači da vas zaista voli i da u vama vidi onu pravu.

#1

Kada muškarac pronađe onu pravu i veruje da je to ono pravo, neće imati sumnji. Neće mu biti teško da bude uz vas i kada je teško i neće se bojati ideje da život provede samo uz jednu osobu. Možda ideja da ceo život provedete uz samo jednu osobu zaista zvuči zastašujuće, ali ako je siguran da ste ona prava, imaće hrabrosti i snage da pokaže svoju volju i nameru da svoj život provede uz vas.

#2

Kada je muškarac rešen dovoljno da voli svoju partnerku bezuslovno, biće spreman da vas prihvati sa celokupnim prtljagom koji nosite. Prihvatiće sve vaše dobre i loše strane i sve ono između bez ikakvih pokušaja da vas promeni. Iako nekad smatrate da neke vaše osobine nisu privlačne ili da neke vaše mane odbijaju ljude, ako je on zaista zaljubljen u vas, ohrabriće vas da budete ono što jeste. Ne samo to, i on će upravo takav biti uz vas i tako vam pokazati da slobodno možete biti to što jeste i odbaciti sve svoje nesigurnosti.

#3

U svakoj vezi postoje nesuglasice i razlike u mišljenju. Ipak, ako vas voli dovoljno i želi da sačuva vaš odnos, pronaći će način da pređe preko nesuglasica koje se između vas mogu javiti. Čak i kada do sukoba dođe, biće spreman da pronađe način da ga rešite. On zna da je vaša veza važnija od sukoba interesa i biće spreman da sa vama pronađe rešenje. Zna i da je mnogo važnije da budete srećni nego da on bude u pravu.

#4

Jedan od ključnih znakova ozbiljne veze jeste činjenica da su obe strane spremne da se svetu pokažu kao par. Pravi muškarac neće se bojati da vas predstavi kao svoju devojku ili partnerku.Štaviše, biće ponosan kada vas predstavi drugima. Muškarac koji se premišlja oko vaše veze pokušaće da vas sakrije od svog okruženja. Onaj koji vas iskreno voli učiniće sve da vama i svima oko sebe pokaže koliko mu značite.

#5

Ako je muškarac ozbiljan po pitanju vaše veze, on će vas uvek staviti u centar kada je u pitanju planiranje budućnosti. Svi njegovi budući planovi uključivaće i vas, jer je on siguran da sa vama želi da provede ostatak svog života. On će želeti baš vas uz sebe dok radi na ostvarivanju svojih planova i ciljeva. Vaše prisustvo daje mu snagu i veruje da niko drugi neće zauzeti vaše mesto.

#6

Pravi muškarac će uvek biti spreman da pokaže svoja osećanja i neće ga biti sramota da iskaže šta mu leži na srcu. Možda će vas iznenaditi pozivom na večeru ili nečim još jednostavnijim, kao što je iznenadni zagrljaj, ali želeće da uvek sačuva strast u vašoj vezi. Takve stvari svakako nisu iznenađjuće kada je vaša veza na samom početku, ali ako on nastavlja to da radi i nakon mnogo vremena sa vama, to znai da mu zaista mnogo značite.

Izvor: Fokuzz

Leave a Reply