Dnevni horoskop za SUTRA, za 21. jun – posao, ljubav, zdravlje. UŽIVAJTE!

Lav vodi glavnu reč, Ovan stvara nove obaveze, Ribe putuju, Bik traži posao, Blizanci žele promenu, Devica želi nešto više, Jarac dobija novac, Vodolija dobija iznenađenje, Rak se bavi sobom, Vaga ne ostaje nedorečenja, Strelac podržava partnera, Škorpija pokazuje sklonost ka riziku. Ovo je horoskop za 21. jun.

OVAN

Posao: Volite da stvarate nove obaveze. U srcu vam je ozbiljan rad. Volite da donosite konkretne odluke i nećete odustati od ideje da mnogo toga promenite u radnoj sredini u kojoj se trenutno nalazite.
Ljubav: Maštate o osobi koju često sanjate. Volite da budete u društvu te osobe. Možda se radi o jednoj nepokornoj Devici.
Zdravlje: Nemate tegobe, danas.

BIK

Posao: Ukoliko ste spremni da pronađete neki posao možete to učiniti danas. Imate odličnu podršku planeta preko vašeg polja posla, koja obećava novu šansu u roku od nekoliko narednih dana.
Ljubav: Ukoliko ste u braku, danas izbegavajte nesuglasice, koje će protežirati upravo vaš partner. Budite spremni na kompromis.
Zdravlje: Smanite slatkiše.

BLIZANCI

Posao: Radićete samo ono u čemu prepoznajete dovoljno kreativnosti. Ne želite da ulazite u poslovne aranžmane u kojima se ne osećate komotno. Danas vam je bitan ambijent u kome bi dominirali.
Ljubav: Ne želite da ulazite u sukob sa osobom pored sebe. Ovaj put ste vi na potezu pa pokušajte da iznenadite partnera, svojim pozitivnim stavom.
Zdravlje: Želite promenu u svojim navikama.

RAK

Posao: Odluku koju budete doneli danas može značajno da utiče na tok vaše poslovne aktivnosti. Ukoliko se budete bavili sobom i svojim ličnim razvojem možete se nadati i većem finansijskom prilivu
Ljubav: Imate utisak da vam je partner koristoljubiv i da ne želi da vas sasluša do kraja. Imate i vi svoje neispunjene želje, koje vas koče u komunikaciji.
Zdravlje: Psiha vam je naglašena.

LAV

Posao: Imali ste priliku da zaradite dovoljno novca, pa je trenutno fokus na nekim vama bitnijim segmentima trenutno. Imaćete priliku da se bavite donošenjem strategija, koje će vam značiti u narednom periodu.
Ljubav: Volite da vodite glavnu reč u partnerskim odnosima ovaj put. Ne želite da se spuštate pred partnerom, jer uviđate mnogo bolja rešenja za neko vreme.
Zdravlje: Čuvaje se u saobraćaju.

DEVICA

Posao: Poželećete nešto više za sebe ovaj put. Morate da se pomirite sa trenutnom situacijom koju ne možete da izbegnete bez većeg otpora koji osećate u sebi već neko vreme.
Ljubav: Ne žalite se na trenutnu emotivnu situaciju, koliko se možete povući u sebe i meditirati u toku dana. Partner se bavi svojim životom.
Zdravlje: Problematičan vam je stomak.

VAGA

Posao: Ne želite da ostanete nedorečeni u onome šta vam se pruža kao trenutni zadatak, koji imate u svom radu sa sradnicima koji vam daju dovoljno informacija, kako finansijski stojite.
Ljubav: Možda ste skloni radikalnim promenama u svom emotivnom životu koji vas ne ispunjava u poslednje vreme. Partner se bavi svojom poslovnom situacijom.
Zdravlje: Možda imate višak kilograma.

ŠKORPIJA

Posao: Pokazujete sklonost riziku na koji niste računali u većoj meri u prethodnom periodu, koliko ste uvideli da niste u pravu sa takvim stavom, trenutno. Uviđate gde ste grešili u dosadašnjem radu.
Ljubav: Ukoliko se zaljubljeni u jednog Bika sledi vam prijatno iznenađenje na koje ste već duže vreme spremni. Morate da se strpite.
Zdravlje: Poradite na svom imunitetu.

STRELAC

Posao: Dajete se bez većeg izgovora. Volite da poklanjate ono što imate i ne suzdržavate se da pomognete svojim kolegama. Bićete u drugačijem ambijentu, jer vi uviđate mnogo bolje rešenje za svoj trenutni problem.
Ljubav: Koliko vam je bitan taj neko pored vas, toliko ste sami spremni da podržite partnera i vezu u kojoj ste trenutno.
Zdravlje: Proverite krvnu sliku.

JARAC

Posao: Motiv vam je karijera. Nesvesno se vodite činjenicom da zaslužujete mnogo više od trenutne pozicije na koju ne možete da računate u većoj meri kao plodnom rešenju. Veći novac očekujte za neko, dogledno vreme.
Ljubav: Povlađujete se drugoj strani i ne morate da se žrtvujete u većoj meri već se ponekad bavite više sobom.
Zdravlje: Imate dovoljno vremena da se dovedete u red.

VODOLIJA

Posao: Pazite kome se otvarate u priči, koju protežirate već neko vreme. Morate da budete svesni činjenice da su vaše reči dovoljan pokazatelj onoga na šta trenutno poklanjate pažnju.
Ljubav: Navikli ste na odličan tretman od voljene osobe, pa ćete hteti tako nešto i ovaj put. Bićete prijatno iznenađeni.
Zdravlje: Ne bavite se dovoljno fitnesom, promenite svoje navike.

RIBE

Posao: Polje inostranstva vam se otvara i vi to uviđate bez većih problema. Danas ste spremni mnogo više za sebe da uradite nego obično. Morate da se dodatno fokusirate na situaciju u kojoj se nalazite.
Ljubav: Ovaj put uočavate da ste emotivno ispunjeni i ne tražite nešto posebno od osobe pored sebe. Bićete u skladu sa partnerom.
Zdravlje: Glavobolja.

Leave a Reply