Dnevni horoskop za SUTRA, za 22. jun – posao, ljubav, zdravlje. UŽIVAJTE U SUTRAŠNJEM DANU!

Ovan i Škorpija u burnoj ljubavi, Bik i Riba u sukobu, Blizanci i Jarac odlično sarađuju, Rak osetljiv, Lav neraspoložen, Device odlično, Vaga zaljubljena, Strelac ima odlične ideje, a Vodoliju čekaju izazovi. Ovo je horoskop za 22. jun.

OVAN

Posao: Bićete pomalo razočarani u osobu na koju ste se oslonili u prethodnom periodu. Ne ulazite u raspravu sa jednim Jarcem jer možete dobiti otežanja na polju posla bez najave. Nemate na koga da se oslonite, ali izbegavajte sukobe koji vam ne trebaju ovaj put.
Ljubav: Možete se nadati burnoj vezi rođenoj u znaku Škorpije i to baš danas. Skloni ste flertu i tajnim ljubavnim vezama.
Zdravlje: Problemi sa pritiskom.

BIK

Posao: Trenutno ne uviđate kod sebe pomalo loše aspekte na koje niste računali da  će vam se desiti u većoj meri. Podložni ste sugestiji koja vam donosi pojačan sukob sa osobom rođenom u znaku Riba ili Ovna. Sugeriše se da budete dovoljno fokusirani na ono čime se bavite u narednom periodu.
Ljubav: Imate odličan stav prema partneru, kada su u pitanju vaše emocije i pažnja. Druga strana će umeti da vas ceni i vrati vam istom merom.
Zdravlje: Bronhije su vam slaba tačka.

BLIZANCI

Posao: Kada su poslovne transakcije u pitanju sa osobom rođenoj u znaku Jarca imaćete odlične poslovne poteze ovaj put. Morate da shvatite kako stvari stoje bez izuzetka, jer možete imati povremeno lošu situacij  ukoliko se ne budete složili sa nekim tačkama vašeg plana rada.
Ljubav: Vaše polje emocija vam donosi veliko iznenađenje. Morate da se strpite za ono što st ehteli da uardite po pitanju vašeg trenutnog statusa ovaj put.
Zdravlje: Glavobolja.

RAK

Posao: Preduzetnički duh koji imate nosi solidnu priliku koju ne možete tek tako da propustite. Pokušali ste da se otartasite nepotrebnih pitanja i da počnete konačno nešto sami u sopstvenoj režiji. Morate da budete spremni na nove izazove koji vam se spremaju ukoliko već danas.
Ljubav: Nisu vas zaobišli loši aspekti na polju emocija, ali su bar prolaznog karaktera. Nemate nameru da se žalite konkretno na neku propuštenu priliku, koliko vam se ne dopada stav partnera pored vas.
Zdravlje: Proverite status hormona.

LAV

Posao: Manjak volje ovaj put vas deprimira. Tačke dnevnog reda koje ste započeli ćete završiti uz pomoć timskih igrača iz vašeg ličnopg kluba. Morate da shavtite da se neki aspekti pomalo loše odražavaju na vaš privatni budzet. Bićete danas skromniji u trošenju novca.
Ljubav: Vaše želja je da budete sa jednom Škorpijom i da ne odustajete od zacrtane ideje, koju ćete sprovesti u delo. Pravite rezime svojih obaveza, kako ne biste ušli u loše raspoloženje..
Zdravlje: Pomalo ste loše raspoloženi.

DEVICA

Posao: Imate sa čim da se pohvalite ovaj put. Neko će vas nagraditi za trud, koji ulažete na segmentu posla. Morate da se odlučite na solidnije partije u svom radu i na ono što vam trenutno donosi više novca. Oni koji su rođeni u prvoj dekadi moraće da se strpe još malo kada su bitne odluke u pitanju.
Ljubav: Imali ste solidno dobre aspektena polju emocija i nećete odustati od zacrtanog cilja na koji mislite već neko vreme. Partner u koga ste zaljubljeni će vas povesti na jedno putovanje.
Zdravlje: Odlično danas.

VAGA

Posao: Na prvi pogled, Venera vam pruža odličnu poslovnu satisfakciju i način kako da zaradite dovoljno novca ovaj put. U početku bi bilo dobro da budete skromnije prirode i pokušate da se skoncentrišete konkretno na polje finansijskih dugova.
Ljubav: Zaljubljeni ste u jednog Lava i ta energija vam imponuje na neki način. Volite da se pokazujete u najboljem svetlu. Niste morali da se toliko eksponirate.|
Zdravlje: Imate solidnu situaciju.

ŠKORPIJA

Posao: Osećate depresiju u svom novčaniku od ranije i ne želite da se još uvek suočavate sa negativnim činjenicama. Niste spremni na promenu i ne želite da odustanete od trenutne ideje da se odmorite. Potrudićete se nešto kasnije, kada su finansijske prilike u pitanju.
Ljubav: Niste morali da kritikujete partnera, koliko ste morali da se dovedete u red sa kompromisom, koji niste učonili.
Zdravlje: Pazite šta jedete.

STRELAC

Posao: Imate odlične ideje koje bi mogle da vam donesu solidnu zaradu, ovaj put. Ukoliko se budete udružili sa jednim Jarcem pokušajte da se distancirate od zajedničkih poslovnih aranžmana, jer se ne slažete na pojedinim segmentima u većoj meri.
Ljubav: Kada su u pitanju emocije, budite spremni da ih dovedete u red, jer pomalo ste oštri u reagovanju na prvu loptu. Partner je strpljiviji ovaj put.
Zdravlje: Proverite krvnu sliku.

JARAC

Posao: Poneki stres može da vam izazove neprijatnu situaciju u radnoj organizaciji. Ne umete da kanališete negativnu energiju, koju osećate već neko vreme. Imate prilično velika otežanja. Planeta Saturn vas nesvesno podseća da su vam potrebne velike promene, ali još niste spremni za tu vrstu odluke.
Ljubav: Ne želite da se ozbiljno bavite emotivnim probolemima, koliko vam je važna slika u javnosti koju ostavljate. Provocirate nekoga svojim stavom.
Zdravlje: Problem sa gornjom vilicom.

VODOLIJA

Posao: Imate osećaj da vam neke loše vibracije trenutno ne trebaju u onoj meri u kojoj se plasiraju. Morate biti spremni na izazove kroz, koje ćete proći u narednom periodu. Moraćete da se otvorite na pojedinim segmentima gde se očekuje razrešenje situacije, ali u vašu korist.
Ljubav: Možda ste nagli u svojim odlukama, kada su emocije u pitanju. Ne popuštate u svojim namerama. Partner se oseća isprovocirano.
Zdravlje: Psiha vam je naglašena.

RIBE

Posao: Imali ste odlične ideje, koje niste mogli da stavite kao prioritet već ste bili pomalo loše raspoloženi za takav vid transakcije, koji vam ne donosi neku satisfakciju trenutno. Ukoliko uvidite bolje solucije imaćete dovoljno dobar stav po tom pitanju i pokušaj da razrešite situaciju.
Ljubav: Moraćete da se uklopite u trenutnu situaciju na koju niste računali, pa ćete biti skloni promeni situacije, koja vam pomalo ne imponuje trenutno.
Zdravlje: Izbegavajte brzu hranu.

 

 

Leave a Reply