ISPOVEST: G*dim se sama sebi. Imam 20 godina i završila sam srednju medicinsku školu.

GADIM SE SAMA SEBI… Imam 20 godina i završila sam srednju medicinsku školu. Nakon škole sam počela da radim kao privatna maserka, odlazim na adrese mušterija po njihovom pozivu. Obično su to starije osobe, ali zna biti i mlađih. Danas sam dobila poziv i kada sam se pojavila dočekao me muškarac srednjih godina… 35- 40, nije bio stariji.

Otišli smo do sobe i krenula sam raditi svoj posao, masirala sam mu leđa nakih 20-ak minuta, a kada sam mu rekla da se okrene kako bih mu izmasirala prsa vidjela sam da mu se… ONO “digao” tamo dole. Iznenadila sam se, ali nisam obraćala pažnju, jer nije prvi puta tako nešto da se desilo mušteriji.

Međutim, par trenutaka kasnije on je svukao peškira kojim je bio prekriven u tom dijelu i vidjela sam mu GA ono baš. Zamolila sam ga da se pokrije, a on mi je tada rekao da je spreman da mi da bonusa 100 eura da se samnom… ONO blam me i reći. Odbila sam ga, krenula da pakujem stvari, a on mi je tada prišao i u rukama držao 500 eura.

Bila sam zbunjena, LJUBIČASTA što bi mnogi rekli, moj ponos i poštenje je u sekundi nestalo, ni sama ne znam kako, ali pružila sam ruku da ih uzmem, a on je tada povukao novac koji mi je pružao i rekao: ” Za 500 može, a za 100 ne može.

Djevojko nijedna ne vrijedi 500… ali za 100 moja vrata su ti uvijek otvorena…” Nakon toga sam se osjećala kao neka drolja iako zapravo ništa nisam loše uradila, nekako se osjećam prljavo… Danas sam pružila ruku na 500… ko zna možda sutra pružim i na 50… GADIM SE SAMA SEBI… ODVRATNA SAM SAMA SEBI.

Leave a Reply