VENERA U LAVU DONOSI PREOKRET ZA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA

Sredinom ovog meseca Venera, kao planeta koja simboliše ljubav, ali i novac, ušla je u znak Lava, nakon što je izašla iz Raka, gde će ostati do 10. jula. Ovaj astrološki događaj mogao bi doneti značajne promene, pre svega na polju ljubavi i finansija, a stvari se dodatno komplikuju zbog odnosa Venere sa drugim planetama u tranzitu.

U nastavku saznajte kakav preokret donosi Venera u Lavu, pogotovo za ova 3 horoskopska znaka. 

Kao što smo rekli, Venera će u Lavu biti do 10 jula, nakon čega će preći u znak Device. Tokom tog tranzita bi mnogi mogli da se suoče sa turbulentnim promenama, javlja se rizik od finansijskih ulaganja, ali sa druge strane se otvara i mogućnost dobitka – kako za koga. Mogući su i komplikovani odnosi na privatnom, kao i poslovnom planu.

Stvari se komplikuju i zbog napetog odnosa sa retrogradnim Marsom u Vodoliji, koji će mnoge nagnati da budu slobodniji u svom ponašanju, kao i sa Uranom u Biku, koji se tu našao prvi put posle 84 godine.

Uglavnom, svi u drugoj polovini juna i prvoj polovini jula mogu očekivati određene preokrete, ali 3 znaka kod kojih će se to sigurno i najviše osetiti jesu Bik, Vaga i Ribe, kod kojih je vladavina Venere inače dominantno izražena.

Pomenuti nalet entuzijazma koji će u ovom periodu doneti retrogradni hod Marsa u Vodoliji, a koji će uglavnom značiti uspostavljanje novih veza, poslovnih komunikacija, započinjanje velikih projekata, mogao bi biti prava zamka zbog uplitanja Venere u Lavu, pa bi se određena finansijska ulaganja mogla završiti potpunim fijaskom i neočekivanim gubicima, a svi planovi u pogledu pojedinih poslova bi se mogli rasrpšiti kao da ih nije ni bilo.

Zato bi za sve bilo najbolje, a naročito za osobe rođene u znaku Bika, Vage i Riba da se do 10. jula suzdrže od bilo kakvih ishitrenih poteza ovog tipa.

Ovaj period će biti poprilično zbunjujući, jer sa jedne strane vas čekaju neočekivani finansijski dobici, a sa druge još više neočekivani gubici, pa sve za šta pomislite da vam je dodatni profit će nestati iz vaših ruku brzinom svetlosti.

Na svoj novčanik posebno treba da pripaze Bikovi.

Što se ljubavnog polja tiče, Venera u Lavu će otvoriti brojne mogućnosti, posebno za one koji su slobodni.

Slobodnim Vagama se smeši poznanstvo sa nekim strancem, kog će upoznati preko zajedničkih prijatelja, Ribama neka prolazna avantura, a Bikovima opet prete ozbiljnije turbulencije, koje mogu imati i svojih posledica. Ovo se odnosi pre svega na zauzete osobe rođene u ovom znaku, bilo da su u vezi ili u Braku, jer će se naći u ogromnom iskušenju da budu neverni. Iako će im racio govoriti da ne treba da ugrožavaju odnos sa partnerom, biće im jako teško da se odupru naletima strasti.

Sve u svemu, Venera u Lavu do 10. jula će svakako ostaviti traga.

 

mogujatosama.rs

Leave a Reply