Dnevni horoskop za SUTRA, za 27. jun – POSAO, LJUBAV, ZDRAVLJE

Ovan

Pomalo ste usporeni. Niste raspoloženi za rad, pa odradite samo ono što morate. Potrudite se da vodite računa o svom zdravlju.

Bik

Dobro se osećate. Smireni ste, ali bi trebalo da izbegavate saradnike koji Vam ne odgovaraju. Posvetite se sebi, posetite frizera ako imate vremena.

Blizanci

Danas ste komunikativniji nego obično. Usmerite se na uživanje, ipak je nedelja. Budite prijatni prema komšijama, posetite rodbinu ako imate vremena.

Rak

Napeti ste. Nervira Vas što sve ide sporije nego inače na poslu. Potrudite se da završite stvari koje ste odlagali tokom nedelje.

Lav

Družite se više sa dragim ljudima. Potrudite se da ne teoretišete previše, nego da budete realni i praktični. Nemojte donositi neke bitne odluke na brzinu, ostavite to za neki radni dan.

Devica

Imate dosta briga oko posla. Potrudite se da se usredsredite na širu sliku. Detaljno isplanirajte sledeću nedelju.

Vaga

Opustite se i idite na neki put ako možete. Imate dosta ideja, ali bi trebalo više da se odmarate. Ne trošite previše novca danas.

Škorpija

Strastveni ste. Potrudite se da danas pravite kompromise sa partnerom i drugim ljudima, izađite im u susret.

Strelac

Partner je odlično raspoložen. Posvetite se saradnji sa drugima. Danas Vam drugi mogu dosta pomoći u ostvarenju Vaših planova.

Jarac

Imate dosta briga oko veze, oko partnera. Želite da sve bude stabilno i kako treba. Posvetite se sebi, brinite više o zdravlju.

Vodolija

Zabavite se danas. Imate dosta obaveza, ne znate odakle da počnete. Potrudite se da se bavite sportom ili šetajte više. Posvetite se danas partneru ili porodici.

Ribe

Potrudite se da se usmerite na porodicu. Neko porodično okupljanje bi Vam prijalo. Sredite kuću, promenite raspored.

Leave a Reply