Ilustracije Koje Pokazuju Svu Okrutnost Našeg Svijeta

Naša stvarnost sada je tamnije mjesto. Pojedinci postupno smanjuju značenje čovječanstva u kojem se agregat karakterizira preko novca, društvenih razlika, oznaka i komercijalizacije.

Naši vlastiti posebni životi se trguju kao trka koja ovisi o konzumerizmu s potpunim potiskivanjem zbog saosjećanja, tišine, jer je danas podjela opstanka i usporedba s zakonitim pravilima divljine gdje je svaki pojedinac za sebe.

Da biste najbolje opisali ovakvu situaciju satirično, provjerite ove slike koje najbolje u potpunosti prate našu pravu situaciju.

Uništavamo mora

Dva ili tri stoljeća ranije, ne bismo imali potrebu za tradicijom i razvojem kako bi se suprotstavili zapaljivoj kontaminiranosti morskog podmorja, ali ubrzano potaknuli inovativnost i pojedinačne polagane mentalne sposobnosti koje mijenjaju okeane i morski život.

Koga zavaravamo?

To je tako prirodno da prebacujemo smeće u teritoriju neke druge osobe.

Požuriti svoje planove

Iako pothvat takođe može zahtijevati aranžman, život, u pravilu, ne bi trebao biti automatizovan. Cijenite iznenadnost prisutnosti.

U svakom slučaju, inovacija poboljšava pitanja

Bilo kako bilo, zanemarite one zabavne dane u učionici.

Ko je nadzornik

Postoji kontrast između pionira i upravitelja što bi trebalo biti očigledno s fotografije. Pionir vodi na teritoriju.

Napustite krivnju

Postoje brojni koji iskorištavaju život kao uobičajenu malodušnost i pojedinci koji se slažu s božanskim mučenjem redovno ga opominju kako ne bi ih izbacili iz neugodnosti.

Bogati su bogatiji

Izvor slika: worldfactsftw.com

Leave a Reply