Kija Sloba i Luna ce pasti u zaborav! Željko Mitrović o Zadruzi 2: Datum i profili učesnika vec poznati

Sprema se još veći haos!

Nije prošlo ni deset dana od završetka prve “Zadruge”, a gledaoci su već krenuli da se žale kako im nedostaje rijaliti i da se raspituju kada će krenuti sledeća.

Željko Mitrović oglasio se o svom projektu i otkrio nove detalje, kao i datum kada će početi “Zadruga 2

– U septembru započinjemo sa “Zadrugom 2”, šest puta većim projektom u odnosu na “Zadrugu 1”. Nova “Zadruga” biće nastavak stare, ali drugačije produkciono organizovan. Donosimo puno novina i sadržajno znatno komplikovaniji projekat, kako ova kategorija ne bi došla u fazu “padanja”, što se dešavalo prethodnih godina sa rijaliti formatima. “Zadruga 2” nije jedina, već spremamo još šest ili sedam velikih projekata za novu sezonu, a noseće tkivo biće upravo “Zadruga 2” – kaže vlasnik televizije Pink.

Produkcija i tehnička rešenja su u “Zadruzi”, napominje, bili impresivni, ali je glavna poenta sposobnost u odabiru kastinga i razvijanju odnosa.

Oformljeni su, kaže Mitrović, ozbiljni timovi koji određuju takmičare i igrače, i gotovo predviđaju ono što će se desiti.

– Nemamo konkurenciju u proučavanju profila i predviđanju događaja. Tu smo ispred svih, te smo već počeli sa proučavanjem profila za “Zadrugu 2” – rekao je Mitrović, dodajući da gledaoci od septembra mogu očekivati “senzaciju i čudo”.

srbijadanas.com

Leave a Reply