Miljana ce se razbesneti: Ono što je Ivan Marinković rekao o njoj i djetetu će sve ostaviti bez teksta!

Miljana Kulić će se uskoro poroditi, a Ivana Marinkovića ubija sumnja, te je siguran da bez DNK testa neće priznati očinstvo.

Miljanin otac se uključio sinoć u rijaliti “Parovi” kako bi poručio Ivanu da on neće imati dodirnih tačaka sa Miljanom i djetetom i da će bebi dati oni ime.

Ivan je više puta u vili spominjao da sumnja da je on otac i da će kada bude izašao zahtijevati DNK test.

– Ja nisam rekao da nisam otac djeteta, ja sam rekao da hoću da uradim DNK test jer sam dobio razne informacije da je neko drugi otac djeteta. Sestra mi je jednom prilikom rekla u jednom telefonskom pozivu to, gošća isto jedna, pa i Mišel Gvozednović. U mom mozgu se svašta dešava, ja da se potpišem kao otac djeteta bez DNK testa neću.

– Treba mi taj razgovor sa ženom koja je trudna, ne znam šta će da se dešava napolju. To mi je najvažnije. Biće to velika borba ja sam toga svjestan svih ovih mjeseci unazad. Neću biti sa Miljanom, neću ženiti Miljanu i to je to. Ne želim da ovdje ljudi misle da ja spuštam nešto loptu pred finale što sam sa njenim ocem pričao normalno, ne želim da se svađam i napadam čovjeka – rekao je Ivan Marinković, a nema sumnje da Kulićevoj nimalo neće biti svejedno zbog njegovih riječi.

(Blic)

Leave a Reply