Zvali su je plavi haos, Osamarila je poznatog rijalitija igracha: Kako danas izgleda Vesna Šokčić

Pjevačica Vanesa Šokčić bila je među desetak najpopularnijih pjevačica devedesetih godina prošlog vijeka, a prvi album, “Volim tvoja oka dva” objavila je 1991. godine za PGP RTS. Poslije njega objavila je još 7 albuma, a posljednji je bio “Četiti strane svijeta” 2011.

2011. godine Vanesase takmičila za nagradu od 50.000 eura u rijaliti šou programu „Dvor“. Izjavila je da je zadovoljna svojim učešćem jer je ostala dosljedna sebi i ukućanima nije dozvolila da je istjeraju iz takta.

Pjevača Nemanju Nikolića je ošamarila jer nije htio da pleše sa njom. Na dvoru je ostala osam sedmica nakon čega je, zbog malog broja glasova, ispala. Kao i ostalim takmičarima, i Vanesi je honorar isplaćen sa zakašnjenjem od nekoliko mjeseci. Međutim, njoj to nije predstavljalo problem jer je naučila racionalno da troši novac i da ga ulaže u nekretnine, a ne kao ranije, u krpice. Vanesa je iskreno rekla da se na estradi osjeća kriza i da najviše zarađuje na romskim svadbama u Italiji i Francuskoj. Pošto više nema posla kao nekada, pomaže suprugu koji ima proizvodnju tekstila u izboru materijala i modela.

Izvor Express

Leave a Reply