Ceca pevala kralju tekstila iz Novog Pazara: Kad čujete koliko para je dobila za sat vremena, zavrteće vam se u glavi!

Ovo je prvi put da Ceca nastupi u Pazaru otkako je njen muž Željko Ražnatović ubijen pre 18 godina.

Ceca pevala kralju tekstila iz Novog Pazara, zavrteće vam se u glavi kad čujete koliko love je dobila za sat vremena! (FOTO)

Folk pevačica Ceca Ražnatović bila je glavna zvezda na otvaranju luksuznog hotela u Novom Pazaru, a došla je na poziv kralja tekstila Halila Emrovića, vlasnika ovog kompleksa, koji je glamuroznom zabavom želeo da ozvaniči početak rada.

Biznismen nije žalio para, pa je Ražnatovićki za samo sat vremena nastupa platio čak 30.000 evra. Inače, ovo je prvi put da Ceca nastupi u Pazaru otkako je njen muž Željko Ražnatović ubijen pre 18 godina.

Njen dolazak držao se u strogoj tajnosti, a obezbeđenje je bilo na najvišem nivou.

– Ceca je u kompleks stigla oko 21 sat. Doveo ju je njen i Halilov zajednički prijatelj. Zbog Cece je grad bio pod jakim snagama obezbeđenja. Nekoliko ljudi je znalo da će ona da nastupi, pa su se zvanice iznenadile kada je bend počeo da svira njene pesme, a ona se baš u tom trenutku pojavila na vratima. Dočekao ju je vlasnik hotela sa članovima porodice. Ceca se srdačno pozdravila sa njima i odmah se latila mikrofona. Bila je odlično raspoložena i nije skidala osmeh sa lica – kaže izvor koji je prisustvovao događaju.

 

Ceca Ražnatović, Foto: ATA Images

On kaže da je na gala proslavi bio i gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac, narodni poslanik Srpske napredne stranke Nikola Jolović, kao i direktor novopazarske bolnice Mirsad Đerlek.

– Ceca je pevala biznismenima, političarima, privrednicima, gradonačelniku, direktorima… Fotografisanje je bilo zabranjeno. Sve je bilo na vrhunskom nivou i oduševili su se kako je Ceca zagrejala atmosferu – kaže izvor.

Izvor: pressonline

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *