OVAJ ROM POKUPI NAJBOLJE RIBE U GRADU: Kad skupi karton i padne mrak, njegov život postaje bajka! Lažno se predstavlja kao bogati student iz Afrike :)

Pre par nedelja u jednom beogradskom noćnom klubu upoznali smo Đita iz Abu Dabija, popili smo koje piće i posle nekog vremena se rastali. Još jedan stranac u ovome gradu bila je jedna od stvari koje su nam prošle kroz glavu.

Sve je to imalo smisla i ovaj događaj i susret bi se brzo zaboravio, da Đita iz Abu Dabija nismo sledeće jutro zatekli kako skuplja karton na Novom Beogradu! Prvo smo dugo zagledali u njegovo lice i dalje ne želeći da poverujemo da je to on! Morali smo da mu priđemo, a on nam je drage volje ispričao sledeće.

– Skupljam katron, mora od nečega da se živi, a neću da kradem!

Njegovo ime bilo je Turban, živeo je u beogradskoj zoni 2, tj u predgrađu Beograda.

– Skupljam kartone ceo život, svi me znaju u tom poslu. Nemam braće i sestara, majka mi je umrla kad sam još bio jako mali, ćale se opet oženio pa sam ostao sam. Ne moram nikoga da izdržavam, imam svoju baraku, dobijam socijalnu pomoć i skupljam karotn.

Turban nam je i objasnio odakle mu skupa odeća i kako ulazi u beogradske klubove?

– Jednu noć ja prodao karton pa mislio malo da pregledam i kontejnere. Pregledam ti ja skoro sve, kad ono crna kesa, to je uvek sreća. Ja je otvorim a ono ispadnu Dolče, Armani i cipele su iz iste kese!

– Ja onda obučem sve tako lepo, naravno da se okupam sa vodom i sapunom da ne smrdim i krenem po splavovima. Na vratima uvek rade neke budže, samo na engleskom nešto promrmljam što znam i eto me unutra.

Tada igra za mladog Turbana može da počne.

– Onda vidim tako te 2,3 dobre mace da sede onako obučene lepo, a sve im se ocrtava. Imam da im platim taman to jedno piće sa hiljadarkom i posle udri. Rke – koke što bi se reklo! Najbitnije je da se ne odaš ko si, ja uveč pričam da sam iz Abu Dabi, to baš često kažem dok pričam, ponavljaš samo neke skupe reči, Mercedes, Armani…

Postavlja se logično pitanje, a gde urade do Turbanovo ”rke-koke”?

– Tu je malo teško, al nije problem. Ako je devojka baš ono ”uzavrela” onda odemo neki park ovo ono, a ako oće baš u krevet ja pričam ” hotel hotel dont nou dont nou” onda se devojka uvek sažali pa odemo kod nje!

Foto: Profimedia

Ova Turbanova priča nas je definitivno zaprepastila. Ne znamo šta da zaključimo iz ove priče o našim devojkama, da li je nemaština toliko velika, da li je Abu Dabi toliko veliki magnet za devojke ili šta je u pitanju.

Sve u svemu zatečeni ovom pričom, posmatrali smo Turbana još malo kako skuplja karton i udaljili se polako, nećemo da mu smetamo a vama smo odlučili da predočimo ovu priču.

Leave a Reply