PROVALJENA: Evo ŠTA piše na tablicama Karleušinog novog auta! Što se ONDA hvališ JECO? (FOTO UBOD)

Kao što mnogi znaju, Jelena Karleuša je veoma aktivna na društvenim mrežama, a od juče ona se neprestano hvali novim skupocenim “mercedesom” – “AMG GLE coupe” koji košta oko 70.000 evra. Poklon od supruga Duška Tošića je očigledno sa oduševljenjem prihvatila i uživa u vožnji. Međutim, pevačica je zbog jednog detalja na fotografiji “provaljena” i to je razlog zašto ne treba toliko da se hvali.

Jelena se naveliko hvalila kako je auto njen, ali natpis na registarskim tablicama govori drugačije. Pevačica je bila “neoprezna” i nije pogledala svaki detalj fotografija koje kači na društvenim mrežama, a na jednoj se vide registracije njene nove “mečke”.

Posle mesta registracije i četiri cifre, na njima piše “**-***-TD”! Dakle, inicijali njenog supruga: Tošić Duško! Da se zna ko je muško u familiji!

Naravno, malo se šalimo. Ni Jelena ne voli te seksističke “fore”, a i mi smo saglasni sa njom. Možda je u pitanju samo slučajnost pa su se inicijali fudbalera našli na “mercedesu” koji je kupio Jeleni. A možda i nije sve samo slučajnost…

Pogledajte u našoj galeriji još fotografija koje Jelena Karleuša objavljuje na Instagramu:

Leave a Reply