Majke sirom Srbije ganute: Devojčicu rodila sam, lepotu joj dala… Anabelin i Lunin snimak zapalio Internet!

Suza da krene (VIDEO).

Luna Đogani, osim što je odnela drugo mesto u najpopularnijem rijalitiju “Zadruga”, prepoznatljiva je javnosti i po mnogim drugim stvarima. Luna je okarakterisana i kao ljubavnica Slobe Radanovića, iako se 22-ogodišnja blogerka osećala u toj vezi kao legitimna devojka i njegova ljubav. Par je doživeo pravi bum prilikom prikazivanja rijalitija, posebno jer je pobednica Kristina Kockar, Slobodanova zakonita supruga ušla da im “zabiberi čorbu”.

Ali ono po čemu je Luna prethodno bila prepoznatljiva, jeste to da je prva ćerka i naslednica Anabele Atijas i Gagija Đoganija, koji su vrhunac slave imali tokom 90ih godina, kada je grupa “Fanki Dži” palila i žarila.

Anabela je veliku golgotu prošla gledajući šta joj se dešava sa detetom u rijalitiju, te ju je Lunino učešće koštalo bukvalno zdravlja.

Ipak, sada su opet zajedno, sve ružno su ostavile iza sebe i uživaju u jednom prestižnom letovalištu u Grčkoj, zajedno sa prijateljima.

Da je veza majke i ćerke neraskidiva i jaka, upravo su dokaz njih dve, pa su njihovi fanovi napravili emotivan video koji je obišao Internet, o dirnuo u srce mnoge majke širom naše zemlje.

Pogledajte ovaj snimak koji je izazvao lavinu pozitivnih komentara poput “lepotice”, “boginje”, i slično:

❤️❤️❤️❤️❤️ #ljubavzaljubav🍀 @anabelci @luna_djogani

A post shared by Luna & Sloba (@luna_sloba_army_official) on

srbijadanas.com

Leave a Reply