RASTA PREBIO JALA BRATA: Dohvatio ga u Tuzli zbog krađe pevača i sa ekipom iz dzipa ga izveo iz kluba gde ga je vređao i maltretirao

Neverovatno brz uspon Jasmina Fazlića,, popularnijeg kao Jala Brat, doveo ga je u epicentar medijskih dešavanja. Njegovi spotovi na internetu se broje uz milionske preglede, a nastupi po inostranstvu donosi ogroman profit od muzike. Pored svega toga, on je najpopularniji producent na domaćoj estradi. Samim tim, zasmetao je mnogima u Srbiji, a jedan od njih je i Rasta.

Rasta je poznat po svom problematičnom ponašanju, a skoro se razveo od svoje već bivše žene Ane Nikolić. Imao je par ispada i skandala u javnosti, a ovaj put je prevršio svaku meru.

Naime, kako je sve popularniji kod domaćih pevača, usledili su pozivi mnogih ljudi sa scene. Menadžeri su prosto opsedali Jalu Brata, a on je mogao i da odbija koga poželi  zbog previše posla. Ipak, odlučio je da prihvati album Milice Pavlović, ne znajući da je ona imala prethodni dogovor sa Rastom. Ovaj se našao uvređenim, tako da je dugo čekao samo povod kako bi napao Jala Brata.

I to se desilo u Tuzli, gde je Rasta nastupao u istoj diskoteci gde je gostovao i Jala Brat. U vidno pripitom stanju, Rasta ga je prvo javno prozivao sa scene, a kada je završio nastup, sa svojom ekipom je prišao stolu gde je sedeo Jala Brat sa nekoliko devojaka i zamolio ga da izađe napolje. Kako je Jala Brat kulturan mladić, prihvatio je Rastin poziv ne znajući o čemu se radi.

Kada su izašli napolje, Rasta mu je prvo udario šamar, a zatim je jedan od njegovih ortaka uhvatio Jalu Brata za grkljan i izdigao ga iznad zemlje. Tu je Rasta počeo da besni i vileni, a nekoliko puta je krenuo da udari Jalu Brata, ali se “kao” predomislio i zadržao svoju pesnicu.

Vidno uznemiren, Jala Brat nije mogao da veruje šta mu se dešava. Do tada su bili relativno ok prijatelji, pa ovo definitivno nije očekivao. Nije mogao čak ni da nasluti kako bi se nešto slično dešavalo. U tom momentu, izašlo je i obezbeđenje kluba gde su nastupali, koje je sprečilo da sukob eskalira.

Jala Brat se vratio unutra, pokupio svoje stvari i otišao nazad za Sarajevo, dok je Rasta sa svojim drugarima nastavio sa provodom do kasno u noć, kada su se vratili u Beograd.

Inače, Jala Brat i Rasta imaju jednu zajedničku pesmu od pre nekoliko godina i nju možete da poslušate u nastavku:

Leave a Reply