“ULIČARKO JEDNA! LAŽNA DIVA SI TI!” Jelena Karleuša LETI IZ GRANDA? I to zbog KOLEGINICE

Jelena Karleuša tražila je od Saše Popovića da je zaštiti od Viki Miljković, koja joj je žestoko pretila u “Zvezdama Granda”, saznaje Kurir.

Nakon što je Miljkovićka u jednom intervjuu koleginicu nazvala uličarkom, Karleuša je počela da histeriše. Kako izvor saznaje, JK je, čim je to čula pozvala direktora Granda ne bi li mu se izjadala.

– Jelena je poludela kad je čula šta je Viki rekla o njoj. Nije navikla da ona može da bude tako oštra. Viki je u emisiji uglavnom ćutala na njene prozivke, ali je rešila da joj uzvrati udarac, a Karleuša je odmah otrčala kod Saleta da je zaštiti – priča izvor i dodaje da je Jelena od Popovića zahtevala da lično ućutka njenu koleginicu:

– Insistirala je da Sale objasni Viki da ne može sa njom tako. Znate kakva je Jelena, voli da drži glavnu reč i nije navikla da joj bilo ko uzvraća, a naročito Viki. Sad je Popović između dve vatre jer neće ni jednoj ni drugoj da se zameri. Ono što je JK podstaklo na ovakav potez nije samo poslednja Vikina izjava za medije. Naime, Miljkovićeva u poslednje vreme sve češće i u “Zvezdama Granda” napada Jelenu.

– U poslednjoj epizodi, Viki je na izenenađenje svih, žestoko odbrusila Jeleni. Ono što je verovatno najviše pogodilo jeste kada je Viki rekla da je na Jeleni sve lažno, a pre svega da je lažna samozvana diva – kaže izvor za Kurir.

Novinari su pokušali da pričaju s pevačicama, ali one se nisu javljale.

Leave a Reply