MAZNUO IM MERCEDESA: Ovo je zgodni lopov koji je or*ijao sa Hrvaticom, pa joj ukrao mercedes! (FOTO)

Policija je uhapsila Vladimira Letića (34) iz Temerina osumnjičenog da je početkom meseca devojci iz Osijeka ukrao “mercedes”.

On je auto ukrao, kako navodi policija, nakon što je sa devojkom proveo noć, pa je ujutro iz njene torbe uzeo ključeve i odvezao luksuzni automobil. Uhapšen je u Novom Sadu, a pronađen je i ukradeni “mercedes” koji će vlasnici biti vraćen.

Podsetimo da su mediji pisali da je ova Hrvatica zajedno sa drugaricom doputovala u Novi Sad u provod. Krenule su da obilaze kafiće i u jednom od njih upoznale muškarca koga je ona, nakon provoda, pozvala u svoju hotelsku sobu.

Noć su proveli zajedno, a ujutru nije bilo ni mladića, ni “mercedesa”. “Ujutru, kada su se ona i njena drugarica probudile, videle su da mladića nema, ali ništa nisu slutile. Prepričavale su doživljaje od sinoć i smejale se, ali kada je trebalo da krenu kući, usledio je hladan tuš”, ispričao je izvor iz MUP-a. Devojke su prvo videle da u torbici jedne od njih nema ključa od automobila. Odmah su istrčale pred hotel i shvatile da na parkingu nema ni njihovog automobila.

Taj izvor je tada naveo da devojke nisu bile od pomoći policiji, jer o kradljivcu nisu znale ništa, osim približno njegove visine i boje kose, kao i to da je imao duks s kapuljačom i farmerke.

politika-ekspres.net

Leave a Reply