RADA MANOJLOVIĆ PLAKALA NA PINKU: Drogiran kolega me napao i pokušao da siluje. Udarila sam ga između nogu i istrčala iz hotela

Kolege Rade Manojlović su u šoku. Popularna pevačica je prošla kroz pakao. Naime, prethodnog vikenda je na nastupu u inostranstvu doživela zlostavljanje od strane svog kolege. On ju je napao u hotelskoj sobi gde su bili smešteni posle nastupa, a kada ga je udarila kolenom u međunožje, počeo je da se dere i da joj preti. Mnogi su verovatno  primetili da Rade Manojlović nema u poslednje vreme u medijima i da izbegava novinare i emisije, a sada je i rekla razlog zašto se krila od javnosti.

U novoj emisiji na televiziji Pink, objasnila je do detalja pomenutu noć, dok je plakala i molila kolege da obrate pažnju jedni na druge, jer postoji mnogo droge i nahatosti na estradi.

Rada je bila umalo silovana, a napadač je njen poznati kolega, slavni pevač, koji joj je posle ovog skandala zapretio da će se potruditi da ona nestane sa estradne scene ako ikome pisne o tome šta se te noći dogodilo! Kada je razmislila o svemu, rešila je da potraži pomoć od državnih organa, tako da se očekuje razrešenje ovog slučaja, a zbog nastavka istrage i dalje krije ime ovog manijaka.

Ovaj “incident”  dogodio se na gostovanju van granica Srbije, ali porodica ne želi da kaže gde kako se ne bi povezalo o kom se pevaču radi.

Kada se Rada pred jutro vraćala sa svirke, srela ga je u holu. Tu su se  pozdravili i zajedno se popeli liftom. On je delovao pijano ili drogirano, ali Radi nije palo na pamet da bi išta mogao da pokuša. Razgovarali su i prolazeći pored njegove sobe on je pozvao da uđe kako bi joj dao novac koji treba da prosledi svom menadžeru… Ona je ušla i ne sluteći ništa, on joj je ponudio piće i zamolio je da ga sačeka dok ode do toaleta. Kada je izašao, postao je navalentan, najpre je zasipajući komplimentima, a zatim je pokušao da je poljubi…

Ona ga je odgurnula i kazala da prestane sa glupostima i krenula ka vratima, ali on je zgrabio i bacio na krevet. Pokušao je da legne na nju cepajući joj haljinu, ali ona ga je kolenom udarila u međunožje, zbacila sa sebe i istrčala iz sob

Tek kada je ušla u svoju sobu i zaključala se, krenula je histerija, počela je da plače i trese se. Nije smela ni da zaspi jer se plašila da će joj doći na vrata. Nikome ni reč nije kazala dok se nije vratila za Beograd, a te večeri joj je stigla poruka da je za sve sama kriva i da drži jezik za zubima jer će, ako ikome išta zucne, završiti karijeru na estrad.

Kako govori pevačica u novoj emisiji na televiziji Pink, ona je nakon toga pala u depresiju i pila je lekove nedeljama. Sada se plaši da zaspi sama.

Leave a Reply