SIN SNEŽANE ĐURIŠIĆ POBJEGAO IZ BOLNICE: Liječio se od alkoholizma mjesec dana, a onda ŠMUGNUO za Crnu Goru!

Marko, sin Snežane Đurišić, prije nekoliko dana je navodno napustio kliniku za odvikavanje od alkoholizma i otputovao u Crnu Goru kod kuma.

O odnosu Snežane Đurišić i njenog sina Marka Gvozdenovića dosta se pisalo u medijima, a ona o svemu tome ne želi da govori. U posljednje vrijeme Snežana je vjerovala da će se njen sin promijeniti, ali po svemu sudeći to se nije desilo.

Marko Gvozdenović je prije nekoliko nedjelja pobjegao iz specijalne bolnice “Dr. Slavoljub Bakalović” koja se nalazi u Vršcu. On je u ovu ustanovu otišao u nadi da će se izliječiti od alkoholizma koji mu godinama predstavlja veliki problem, a tokom boravka na odjeljenju koje nosi naziv M-14 proveo je skoro mjesec dana da bi zatim pobjegao.

– Marko godinama ima problem sa alkoholom, a u razgovoru sa porodicom je odlučio da se promijeni i da ode u kliniku koja će mu pomoći da se riješi ovog poroka. On je nekoliko nedjelja boravio u bolnici za odvikavanje, a kako više nije mogao da izdrži pobjegao je. Marko je imao kod sebe dovoljno novca da kupi kartu do Crne Gore gdje trenutno boravi kod kuma – kaže izvor koji je dobro upućen u cijelu priču.

– Snežana se ponadala da će se njen sin promijeniti kada je otišao u kliniku i zbog toga je bila presrećna. Kada je čula da je napustio bolnicu iznervirala se, a od tada se nije čula s njim. Njegovo ponašanje je posljednjih godina bilo problematično i to joj najviše predstavlja problem – dodaje izvor.

 

Ovim povodom izjavu je dao Željko Milićević, načelnik odjeljenja M-14 na kojem je boravio Marko.

– Uz sve dužno poštovanje takvu informaciju prema ljekarskoj etici ne mogu da vam dam. Ništa vezano za pacijente ne smijem da govorim, posebno što se radi o takvim ljudima i osobama – poručio je Željko Milićević.

 

 

 

 

 

(Blic)

Leave a Reply