Izazvala veliku paznju Njene slike su uzdrmale svijet, a Karleuša je sada priznala zbog čega se slikala G*la

Pop pevačica Jelena Karleuša novo je zaštitno lice organizacije PETA, a fotografije na kojima gola pozira za kampanju izazvale su ogromnu pažnju javnosti, ne samo u Srbiji, već i u celoj Evropi!
Karleuša se fotografisala naga za kampanju nemačkog ogranka PETA, a intimne delove tela je prekrila kosom i rukom. Slogan organizacije koja se bavi zaštitom prava životinja glasi: “Radije gola nego u krznu”, a pevačica je u intervjuu za PETA objasnila razloge zbog kojih je ušla u borbu za prava životinja. – Kao javna ličnost koja ima ogroman uticaj na mladu populaciju u ovom delu Evrope, želim da postavim dobar primer i da budem dobar uzor mladima.

Ova kampanja uključuje mnoge poznate ličnosti širom sveta koje su podigle svoj glas i tako izvršile veliki uticaj. Mi koristimo našu slavu na najbolji način, usmereni smo na borbu protiv onih koji ubijaju nevine. Mi pokazujemo svoju kožu i time objašnjavamo da smo mnogo lepši u našim srcima i našim dušama ako smo puni saosećanja i ljubavi. Ne treba nam krvavo krzno da bismo se osećali lepo. Ubijanje nikako ne može da bude lepo – istakla je pop zvezda.

Karleuša je prva javna ličnost sa Balkana koja je pozirala za kampanju PETA “Radije gola nego u krznu!”.

– Gledala sam PETA video-snimke koji prikazuju kako brutalno ubijaju životinje zbog krzna. Plakala sam i užasnuto gledala taj horor. Moje srce se slomilo, jer sada potpuno razumem šta ljudi rade životinjama svakog dana. Nanosimo toliko bola i patnje i ja odbijam da budem deo toga. Nikad više – izričita je Jelena, koja je i na društvenim mrežama objasnila da je najbitnije promeniti stav.

– Za sve one koji će napisati budalaštinu tipa “ona je nosila krzno, jela meso i slično”, samo da objasnim… Niko to ne spori. Bitno je promeniti stav, biti bolji čovek i učiniti pravu stvar. Ako mogu ja, može svako – poručila je Karleuša.

 

alo.rs

Leave a Reply