Postaju milioneri: Kija i Sloba se ne razvode, a ovo je razlog?!

Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović postali su veoma popularni učešćem u rijalitiju “Zadruga”. Njih dvoje su se uvukli u srce Mihajla Ž. (78) i njegove sada već pokojne kćerke Kristine Ž. koja je sredinom aprila preminula nakon borbe sa kancerom. Pomenuta porodica cijeli život živi i radi u Čikagu, a Mihajlo je riješio da svu svoju imovinu prepiše na Kiju i Slobu.

Kristina Ž. se od samog početka “Zadruge” vezala za lik i djelo Kije Kockar i gotovo 24 sata je bila uz nju. Plakala je i smijala se sa Kijom i molila se za njen brak sa Slobom, otkrio je u novoj kolumni Milan Milošević.

Njen otac Mihajlo nije bio srećan što se njegova kćerka toliko vezuje i potresa zbog rijalitija. Mihajlo je nakon kćerkine smrti nastavio da prati rijaliti, te je riješio da sve što ima u životu pokloni junacima “Zadruge” koje je njegova kćerka toliko voljela. Mihajlo je riješio da Kiji i Slobi ostavi sve, ali pod jednim uslovom – da se ne razvedu u narednih godinu dana.

Naime, Mihajlo vjeruje da za godinu dana Kija i Sloba mogu da spasu svoj brak, inače od novca nema ništa. Bogatstvo fana iz Čikaga procijenjeno je na tri miliona dolara, tako da će Kockareva i pjevač postati milioneri, naravno ako se ne razvedu.

(Alo.rs)

Leave a Reply