AU, KAKAV BLAM: Pogledajte kako izgledaju devojke koje su se odvalile od alkohola (FOTO)

Doterane devojke koje puze po ulici, muškarci koji su posle pijanstva završili na ploèniku sa ozbiljnim povredama usled pada, muènina i blamovi – to je prava slika “ludog petka” u Engleskoj

Božiæ je u Engleskoj poèeo da se slavi sinoæ. Dok je 25. decembar rezervisan za porodièna okupljanja, petak pre praznika je veæ godinama omiljen dan za izlazak mladih Engleza. Naime, reè je o takozvanom “ludom petku” koji je tradicionalno rezervisan za divlje žurke i galone alkohola, a prizori sa ulica deluju kao scene iz horor filma.

Fotografije koje su brzo postale hit na internetu prikazuju deliæ atmosfere sa divljih žurki. Njihovi uèesnici se gotovo sigurno nièega ne seæaju, s obzirom da se ne zna koliko su alkohola popili.

Doterane devojke koje puze po ulici, muškarci koji su posle pijanstva završili na ploèniku sa ozbiljnim povredama usled pada, muènina i blamovi – to je prava slika “ludog petka”.

Tokom “ludog petka” na ulicama engleskih gradova patrolira i znatno više policije, koja je sinoæ imala dosta posla, baš kao i radnici hitne pomoæi.

Leave a Reply